Saját hírek

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • 2018. szeptember 11.  ’Az Év Honlapja’ Team felkészítő workshopot szervez az ország legnagyobb online marketing-kommunikációs pályázatának lehetséges nevezői számára. Célja, hogy a résztvevők az itt megszerzett tudásuk által minőségben, kreativitásban, szemléletben képesek legyenek túlszárnyalni iparáguk és természetesen a szakmai zsűri elvárásait. Olyan versenyt és előadásokat kívánunk most is létrehozni, mellyel hozzá tudunk járulni a fejlett és színvonalas honlapok létrejöttéhez.
  Read More
 •   Már lehet jelentkezni Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázatára. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 17. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb webes megoldásokon kívül a legjobb influencer kampányokat is várja. Indul ’Az Év Honlapja’ pályázat!
  Read More
 • Szeptember 12-én újra megrendezik a Médiapiac őszi konferenciáját, a Digitáliát. A konferencia szervezőivel egy közös workshoppal fogunk készülni - „Optimum - Forgalom és konverzió a tartalommarketing nyelvén” címmel. A workshop keretén belül azt vizsgáljuk, hogy a kampányok eredményességéhez hogyan járul hozzá a tartalommarketing, a keresőoptimalizálás, valamint a PPC technológiák, miközben az előadók bemutatják a szakterületek fejlődését és a várható trendeket. 
  Read More
 • A Marketing&Media magazinnak adott interjút Hinora Ferenc, az MMSZ elnöke a Marketing.hu minősítő rendszer kapcsán. Az interjúban elmondta, hogy számít vitákra a szervezet által indított új minősítő rendszer kapcsán, azonban a marketingszakma túlnyomó többsége inkább egy újabb lehetőséget lát benne. A legfontosabb cél egyelőre a regisztráltak számának növelése, az év végére 200-250 szakemberrel és céggel számolnak a rendszerben.
  Read More
 • Gyorsuló világunkban meg kell ragadni azt a megfelelő időszakot, amikor reklámüzenetünket eljuttatjuk a célcsoportunkhoz. Ezért ennek az alkalomnak emlékezetesnek kell lennie és lehetőleg olyan élethelyzetben kell megtörténnie ahol, és amikor a fogyasztóink számára a legmegfelelőbb.
  Read More
 • 2018. május 30-án került sor a negyedik Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, melynek a Márkamonitor Márkaépítés konferenciájának a Magyar Marketing Szövetséggel közös szervezésű Város-és Turizmusmarketing szekciója adott otthont. 
  Read More
további hírek betöltése összes betöltése

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1142 Budapest, Kassai utca 71.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.