Saját hírek

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • A Marketing&Media magazinnak adott interjút Hinora Ferenc, az MMSZ elnöke a Marketing.hu minősítő rendszer kapcsán. Az interjúban elmondta, hogy számít vitákra a szervezet által indított új minősítő rendszer kapcsán, azonban a marketingszakma túlnyomó többsége inkább egy újabb lehetőséget lát benne. A legfontosabb cél egyelőre a regisztráltak számának növelése, az év végére 200-250 szakemberrel és céggel számolnak a rendszerben.
  Read More
 • Gyorsuló világunkban meg kell ragadni azt a megfelelő időszakot, amikor reklámüzenetünket eljuttatjuk a célcsoportunkhoz. Ezért ennek az alkalomnak emlékezetesnek kell lennie és lehetőleg olyan élethelyzetben kell megtörténnie ahol, és amikor a fogyasztóink számára a legmegfelelőbb.  Ezért ennek az alkalomnak emlékezetesnek kell lennie és lehetőleg olyan élethelyzetben kell megtörténnie ahol, és amikor a fogyasztóink számára a legmegfelelőbb.Nagy felületen, egyszerű, de maradandó üzenetek, amelyek tömegekhez jutnak el -  ez a közterületi média.
  Read More
 • 2018. május 30-án került sor a negyedik Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, melynek a Márkamonitor Márkaépítés konferenciájának a Magyar Marketing Szövetséggel közös szervezésű Város-és Turizmusmarketing szekciója adott otthont. 
  Read More
 • Szeretettel várjuk az Agrár-és Élelmiszer-marketing Tagozat és a BGE Kereskedelem és Marketing Intézetének, valamint a Magyar Védjegy Egyesület közös, július 2.-i rendezvényére!
  Read More
 • A szövetség életében fontos szerepet töltenek be az szakmai díjak, elismerések. Ilyen az Életműdíj is, amely már negyedik alkalommal került átadásra. Az idei évben a díjjal nem mást, mint a szövetség alapító elnökét, dr. Kandikó Józsefet tüntették ki , aki összesen három 4 éves mandátumon keresztül irányította a szervezetet.
  Read More
 • Az MMSZ elsőszámú eligazodási pontként működik, így elengedhetetlennek tartottuk, hogy fontos lépéseket tegyünk a minősítési területen. Kidolgoztunk egy komplex minősítő rendszert, amely május végén külön platformot kap a Marketing.hu domain címen, ahol regisztrált és minősített szakembereket/szakértő cégeket/képzéseket lehet keresni és találni. Célunk a minősítő rendszerrel, hogy kiszűrjük a kóklereket és többségben legyenek a regisztrált és minősített piaci szereplők.
  Read More
további hírek betöltése összes betöltése

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1142 Budapest, Kassai utca 71.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.