Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

„Optimum - Forgalom és konverzió a tartalommarketing nyelvén” c. workshop


Szeptember 12-én újra megrendezik a Médiapiac őszi konferenciáját, a Digitáliát. A konferencia szervezőivel egy közös workshoppal fogunk készülni - „Optimum - Forgalom és konverzió a tartalommarketing nyelvén” címmel. A workshop keretén belül azt vizsgáljuk, hogy a kampányok eredményességéhez hogyan járul hozzá a tartalommarketing, a keresőoptimalizálás, valamint a PPC technológiák, miközben az előadók bemutatják a szakterületek fejlődését és a várható trendeket. 

Előadók:

- Szabó Gergő – Special Effects Media Hungary Zrt.
Előadásának címe: A hazai YouTube tartalomkínálat evolúciója
Leírás:
Milyen a mai magyar YouTube tartalomkínálat, mik a jellemzői, mit szeretnek ma a nézők? Mik lehetnek azok a tartalomtípusok, amik a fejlettebb médiapiacokon már jól működnek, így megjelenésükre itthon is számíthatunk? Milyen általános online videós nagy trendek fognak érvényesülni a közeljövőben? És ebben a környezetben hogyan lehet hatékonyan saját tartalommarketinget folytatni, saját videós stratégiát felépíteni?

- Vavrek Balázs – Kreatív Kontroll Kft.
Előadásának címe: Tartalommarketing-megvalósítás - Hogyan lesz az ötletből startégia, a stratégiából pedig működő tartalommarketing-program?
Leírás: 
Sok marketinges csak odáig jut, hogy fölírja magának az épp futó trendeket, aztán a mindennapi munkában elhal a kezdeményezés.Sok marketinges csak odáig jut, hogy fölírja magának az épp futó trendeket, aztán a mindennapi munkában elhal a kezdeményezés.Ez a 40 perc viszont arról fog szólni, hogy hogyan tudsz hatékonyan elindítani egy tartalommarketing-programot: ötletből stratégia, stratégiából megvalósítás, megvalósítás után eredmények – mindezt rengeteg példával.

- Papp Gábor - The Pitch Kft.
Előadásának címe: A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban
Leírás: 
Bár sokan temették a keresőoptimalizálást az elmúlt években, a SEO ereje és szerepe továbbra is töretlen az online marketinges megoldások között. Sőt, bizonyos területeken egyértelműen a legjobb csatorna ha márkát szeretnénk építeni vagy látogatókat és vásárlókat szeretnénk terelni az oldalunkra.

- Bay Áron - Mito
Előadásának címe: A Google Marketing Platformban egyesíti erőit a keresőóriás: Egyszerűbb hirdetési megoldások, AI & kollaboráció 
Leírás:
A Google 20 év után kivezeti a DoubleClick márkát, átnevezi és egy platform alatt egyesíti a fizetős hirdetési és elemzési szolgáltatásait. Ezzel egyrészt erősítve a brandet, másrészt egyértelműen kommunikálva a hirdetési piacon betöltött szerepüket. A változások nem csupán névlegesek, az egyes szolgáltatások között erősebbé válik az integráció ezzel megkönnyítve a marketingesek és az elemzők napi munkáját, együttműködését. Mindezek mellett rengeteg újdonságot is bejelentettek júliusban, többek között a Google AdWords márkától is elbúcsúztunk az előző hónap végén. 
A mesterséges intelligencia avagy AI szerepének növekedését már tavaly előrevetítették, azonban számos eszköz és funkció idén illetve a következő néhány évben éri el azt az állapotot, amivel jelentősen csökkentheti a manuálisan elvégzendő feladatokat és a korábbiaknál nagyságrendekkel összetettebb kampányok illetve elemzések elkészítését teszi lehetőve. Hogy csak néhány jelenleg béta állapotban lévő terméket és funkciót említsek: Google signals, Google Attribution és Google Ads Video Creative Analytics.

További információk és jegyvásárlás a Digitália honlapján érhetőek el. 

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.