Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

INTERJÚT KÉSZÍTETTÜNK SOMMER ÁDÁMMAL, A DIGITAL MASTERS EGYIK MENTORÁVAL

Interjút készítettünk  Sommer Ádámmal a Digital Masters egyik mentorával. A vele készített interjúból többek megtudhatjuk, hogy mi okozza számára a legnagyobb kihívást a digitális marketingben, szerinte milyen skillek-re van szüksége egy marketing szakembernek, hogy a digitális terület szakértőjévé válhasson illetve, hogy mire hívná fel a figyelmet a digitális marketing világában.

 1. Mi okozza Számodra a legnagyobb kihívást a digitális marketingben?

Számomra az egyik legnagyobb kihívást a digitális marketingben az okozza, hogy naprakész tudjak maradni. 

2. Mely digitális megoldások tetszenek a legjobban?

Azon megoldásokat kedvelem, melyek integráltak, egységesek és nem öncélúak - vagyis a digitális megoldások/eszközök az üzleti siker érdekében történnek. Önmagában a digitális sikerek/eredmények ritkán értelmezhetőek.

3.  Mivel lehet egy digitális kampányt sikerre vinni 2019-ben?

Használjuk a bevált dolgokat, de essünk túlzásba. Próbáljunk ki új dolgokat de ne essünk túlzásba!

4. Eljön-e az az idő, és ha igen mikor, amikor már nem érdemes költeni az offline médiára és csak az online média lesz az uralkodó?

Véleményem szerint nem, mindig megfelelő egyensúlyra kell törekedni. A felhasználók is változnak és lesznek új megoldások, de az offline szerepe megmarad, természetesen a digitális szerepe fokozódni fog.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.