Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Átadásra került az OMÉK Marketing díj

A Magyar Marketing Szövetség immár hetedik alkalommal írta ki OMÉK Marketing díj pályázatát, mellyel elsősorban a kiállítási részvétel marketingkommunikációs értékére kívánta felhívni a figyelmet és a résztvevőket a kiállítói marketingmunka szakszerűségére, színvonalas és hatékony megvalósítására kívánta a résztvevőket ösztönözni, a díjazottak személyében példaképet állítani a többi résztvevő elé.

A 79. OMÉK Kiállítási Marketing Díját, a szakszerű előkészítésért, a kiállítási stand kreatív megvalósításáért, a folyamatos színvonalas standon végzett teljesítményéért 2019-ben a Panyolai Szilvórium Zrt. vihette haza.

kepatmeretezes hu IMG 09321
(Az idei OMÉK Marketing Díjat a Panyolai Szilvórium Zrt nyerte, a díjat Koncz Nóra marketingvezető vette át.)

Az MMSZ Agrár- és Élelmiszer-marketing Tagozatának vezetéséből és a tagozat által felkért szakértőkből álló zsűri az OMÉK legjobb kiállítási koncepció Különdíját a Spar Magyarország Kft.-nek ítélte. 

kepatmeretezes hu NS12157 Spar
(Az OMÉK 2019 Legjobb marketing koncepció különdíját a Spar Magyarország nyerte. Nagy Gergely, a Super11 reklámügynökség vezetője vette át a díjat Bódi Krisztinától, az AÉMT alelnökétől.)

„A kiállításokon történő megjelenés fontos része a marketing mixnek, hiszen itt közvetlenül találkozhatnak a márkák a fogyasztókkal. Fontos, hogy a kiállítási részvétel ugyanazt az arculatot tükrözze, üzenetében és a megjelenés minőségének minden részletében, amit a márka tulajdonosa a márkájával üzenni akar. Ezzel a díjjal azt a márkát díjazzuk, amely érzésünk szerint a legjobb választ adta erre a kihívásra. Gratulálok a Panyolai csapatának!” – mondta Dr.Totth Gedeon.
„Az idei megjelenésünk célja az egyedi, a látogatók széles körét vonzó vizuális élmény megteremtése, valamint interaktivitás - a közönség bevonása, tevékenykedtetése” – mondta el a győztes standról Koncz Nóra a Panyolai Szilvórium Zrt marketing vezetője.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.