Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Újra gyűjthetőek a "Városmarketing gyémántok" - Idén már a határon túli települések is csatlakozhatnak

Május 22-ig lehet pályázni a Magyar Marketing Szövetség elismerésére. Települési és megyei önkormányzatok, térségek, társulások, szakmai és civil szervezetek, vállalkozások egyaránt elnyerhetik az elismerést városuk, településük, illetve térségük érdekében 2019. január 1. és 2020. február 29. között megvalósított marketing tevékenységükkel.

A pályázat kiírói, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete (MIM) az alábbi öt kategóriában várják a nevezéseket:

  • Külső marketingkommunikációs megoldások,
  • Belső marketingkommunikációs programok, projektek,
  • Márka- és identitásépítés marketingje,
  • Rendezvény-esemény szervezése és marketingtámogatása,
  • Fejlesztési projektek marketingprogramjai, kampányai.

Piskóti István, a MIM igazgatója, és MMSZ elnökségi tagként a díj egyik alapítója, egyben a zsűri elnöke kiemelte, a kezdeményezés egyik célja, hogy felhívja a figyelmet a marketingtevékenység fontosságára, sokszínűségére. Hozzátette továbbá, hogy idei újításként már határon túli települések is nevezhetnek a díjra, amellyel így a pályázat a sikeres marketing-megoldások elismerésével, a „gyémánt-díjasok” széleskörű népszerűsítésével még nagyobb területen tud hozzájárulni az igényes gyakorlatok és megoldások elterjedéséhez.

A városok, területek marketing szakemberei, az elismerés iránt érdeklődők áprilisban díjmentes felkészítő konferencián vehetnek részt, ahol a helyi identitást, közösségfejlesztést, illetve a hatékony turizmust támogató stratégiai és operatív marketingmegoldások kerülnek bemutatásra, megvitatásra. A témák között ezúttal először lesz szó a kisvárosi marketing szakmai sajátosságairól, kihívásairól is.

További részleteket a www.varosmarketingdij.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők, ahol folyamatosan lehetőség nyílik a pályázatok benyújtására is.

vmgy dij 2020 No2

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.