Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

CHALLENGER BRANDS - BrandTrend branding szeminárium

A világ túl gyorsan változik. A ma elképzelhetetlennek tűnő szolgáltatások, brandek holnap már a valóságot jelentik. Challenger-nek lenni nem nagyság, hanem gondolkodás kérdése.

Időpont:  2018. július 4.
Helyszín: Audi Centrum Budapest

A kisvállalatok a mai kor esélyesei. Mi jobban szeretjük őket challenger, kihívó márkáknak hívni. Bennük az erő, bennük az esély, hiszen ők tudnak leggyorsabban a piac kihívásaira reagálni.

Hogyan reagálnak a nagy autógyártók a cars-sharing vállalatok piacra lépésére ? Mi történik a biztosítási piacon azóta, mióta a big data és a sharing economy az új típusú biztosítási kockázatközösségek létrejöttét támogatja? Mit jelent a vezetés élménye ma és holnap?  Mi volt Donald Trump kommunikációs stratégiája? Hogyan hódítsuk meg az új generációt?
Több szektor hazai és külföldi  példáiból gondolatokat osztunk meg a piacot meghódítani akaró növekedő vállalatok és az ő piaci részükre pályázó  nagyvállalatok képviselőivel

KIKNEK?

  • Kis- és középvállalatoknak
  • Challenger brandeknek
  • Start-upoknak
  • Márkaépítőknek

szól a CHALLENGER BRANDS branding szemináriumunk.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.