Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Mit gondolnak a TikTok felhasználók a márkádról?

Újabb mérföldkőhöz ért a Neticle: a Media Intelligence portálon már a TikTok említések insightjai is megtalálhatók. Az már köztudott, hogy az app a 2017-es indulása óta a tinik és a fiatal felnőttek körében nagy népszerűségre tett szert – és mostantól pontosabb képet kapunk arról is, miről beszélnek a felhasználók. Hogy a Neticle megünnepelje a TikTok elemzésének kezdetét, összegyűjtöttük, miért érdemes a cégeknek tervezni ezzel az új, erőteljes csatornával.

Egy biztos: a TikTok világszerte felkapott téma, de hogy bizonyítsuk, szükséges különleges szerepet kapnia a martketingstratégiában, a Neticle megvizsgálta a lengyel, román és hazai internetes említéseket, hogy megtudjuk, mit gondol az appról a web.

Hol érheted el a célcsoportodat?

Úgy tűnik, sokan még csak ismerkednek a „TikTok-jelenséggel”, néha nevetnek rajta, azonban egyre többen nagyon is komolyan veszik, mivel kezdenek rájönni, hogy jelentős tényező a fiatal generáció körében. Ennek előzménye és következménye is, hogy a TikTok kezd fontos játékossá válni az influencer marketing terén. Sok brand és fiatal felhasználó keres már komoly összegeket TikTok jelenlétével.

tiktok1200x628

Kommunikálj több csatornán

A videós említések Lengyelországban a második legfontosabbak, míg Romániában és Magyarországon ezek adják a találatok legnagyobb hányadát. Ennek oka, hogy a videós tartalmakat gyártó fiatalok, elsősorban a YouTube-on (de az Instagramon is) mindig linkelik és promózzák TikTok profiljaikat a leírásokban. Ha az influencerek több csatornán is aktívak, miért ne fokozzuk az együttműködést még több potenciális ügyfél elérése érdekében?

2

Ismerd a legapróbb részletekig céged online reputációját

A folyamatos monitoring nélkülözhetetlen a marketing aktivitások értékeléséhez és tervezéséhez. A Neticle eszközeivel minden jelentősebb social media csatorna (például Facebook, Instagram, Twitter, YouTube és TikTok) egy felületen elemezhető különböző aspektusok mentén. Ezzel – a piaci trendek azonosítása, a versenytársak követése mellett – az értékes adatok teljes körű választ adnak arra, mit gondolnak a felhasználók a márkánkról?

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.