- Megvannak 'Az Év Honlapja' 2014 online marketing-kommunikációs pályázat nyertesei -  

 

Nem babonásak ’Az Év Honlapja’ pályázat szervezői. Immár 13. alkalommal került megrendezésre az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre a pályázat lezárásáig összesen 300 nevezés érkezett.

„Nagyon színvonalasak az idei nevezések. A mai napon fog találkozni ’Az Év Honlapja’ szakmai zsűrije, hogy kiválassza a nyerteseket, úgy érzem, nehéz dolgunk lesz.” - Nyilatkozta Varga István a pályázat alapítója.

évhonlapjadíjátadó photo3                                         évhonlapjadíjátadó photo2

 

A szakmai zsűri a következő szempontok szerint értékeli a honlapokat:

Design
A honlap vizuális megjelenése (színvilág, layout, tipográfia, grafika) támogatja-e a megadott célkitűzést, valamint mennyire van összhangban a honlap tartalmával.

Impresszió
A weblap vizuális megjelenése és tartalmának megismerése milyen összbenyomást kelt a látogatóban.

Innovativitás
Milyen újszerű tartalmi, formai és programozástechnikai megoldásokat alkalmaztak a weblap fejlesztői.

Interaktivitás
Milyen formában ad lehetőséget a honlap a látogatóknak/ügyfeleknek a kapcsolattartásra. A honlap tartalma/szolgáltatásai mennyire használják ki a web által nyújtott kétirányú kommunikációs lehetőségeket.

Kategóriának megfelelő tartalom (súlyozott pontszám)
Miután a versenyben különböző kategóriákban lehet nevezni, a tartalmat nem lehet általában értékelni, hanem csak a konkrét kategória jellegzetességeinek megfelelően. A honlap tartalmi része mennyire támogatja a nevezésben megadott marketing célkitűzés megvalósítását az adott kategóriában. A kereskedelmi kategóriában induló honlapok - az üzleti szolgáltatás minősége mellett - mennyire felelnek meg a kötelező jogi előírásoknak.

Navigáció
A látogatók részéről a leggyakoribb panasz a weblapokra, hogy egy idő után elveszítik a tájékozódást, nem tudják hol vannak, hogyan tudnak visszatérni a kezdőoldalra. Értékeljük, hogy a weblap mennyire áttekinthető, milyen segítséget nyújt a weblap egyes részeinek a megismeréséhez.

Reszponzivitás
A felhasználó eszközéhez/eszközeihez alkalmazkodó rugalmas webdizájn ma már elengedhetetlen feltétele egy jó honlapnak, éppen ezért értékeléseink során mi is nagy hangsúlyt fektetünk erre a szempontra.
’Az Év Honlapja’ hivatalos Facebook oldalán a Közönségszavazás szintén a mai napon, éjfélkor zárul, addig van lehetőség az érvényes szavazatok leadására.

Az ünnepélyes Díjátadó Gálára 2014. december 3-án a Danubius Hotel Héliában került sor.

A Díjátadón készült képeket itt megtekintheti!

 

 


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.