Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Cégvezetés és marketing az e-korban

cegvezetes_boritoHiánypótló szakkönyvet jelentetett meg a Magyar Marketing Szövetség

Remek dolog arról írni Önöknek, hogy ismét egy szakkönyv kerül ki a piacra, egy olyan szakkönyv, amelynek megjelenése a Magyar Marketing Szövetséghez köthető. A „Cégvezetés és marketing az e-korban” című kiadvány ötlete az első, „Marketing nélkül nem megy” c. könyvünk kedvező fogadtatása után született.

 

 

 

A Szövetség alkotóközössége - amelyben 19 gyakorlati és elméleti szakember vett részt - írt praktikus, gyakorlati kézikönyvet, bízva abban, hogy hasznára lesz a hazai kis és középvállalkozóknak, cégvezetőknek. A kötet szerzői szakmájuk legkiválóbb művelői, akik mindennapi tapasztalatokkal bírnak a kkv-k működési sajátosságairól.

A 2009-ben megjelent „Marketing nélkül nem megy” című könyv sikere azt mutatta, hogy jelentős átalakuláson ment - megy keresztül a kkv - szektor: a húsz év előtti, sokszor kényszervállalkozók helyébe ma már többségbe kerültek a tudatos, a fejlődést kereső életforma-vállalkozók. Számukra nem a megélhetés, a túlélés a cél, hanem a hosszú távon is sikeres vállalkozás. Olvasóink közül sokan igényelték, hogy dolgozzunk fel közérthető módon a kkv-szektor számára fontos vezetési, cégirányítási kérdéseket is. Ez most a kötet fontos részét teszi ki.

A könyv három nagy részre tagolódva követi végig a vállalatok belső és külső környezetét, majd pedig külön figyelmet szentel az online alkalmazásoknak. Ez utóbbi adja az apropóját az alcímben szereplő „újratöltésnek”. Az e-kor nemcsak azt jelenti, hogy újabb eszközökkel dolgozunk. Ennél sokkal fontosabb különbség, hogy az új eszközökkel másképp kell dolgozni. Másképp irányítani, másképp gondolkodni és másképp dönteni. A digitális kor adta lehetőségek a legapróbb vállalkozások számára is nyitva állnak. A könyv olvasóit is arra buzdítjuk, hogy éljenek a lehetőségekkel, töltsék újra eszköztárukat és vegyék fel a versenyt a piacon már bizonyított cégekkel vagy ötletekkel.

Végezetül idézve a könyv szerkesztőjét, dr. Bíró Pétert: ”Tudjuk, a jó pap holtig tanul, vagy ahogy külföldön ez az elmúlt évtizedben elterjedt: „life long learning”, azaz életfogytig tartó tanulásra vagyunk ítélve. A tudás olyan gyorsan változik, hogy az új ismeretek elsajátítása folyamatos tevékenység életünkben. És ez az e-kor egyik legfontosabb jellemzője!”

Bármilyen kérdés, kérés esetén a könyv szerkesztője, Dr. Bíró Péter a rendelkezésükre áll a 30/933-3200 telefonszámon.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.