Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Megjelent alelnökünk, Dr. Papp- Váry Árpád új könyve

A márkanév ereje – Szempontok a sikeres brandépítéshez címmel.

„Nagyon köszönöm, hiánypótló, pontosan az van benne, amire nekem szükségem van, de nyilván a haladóbb márkaépítők is megtalálják a nekik szükséges részeket. Tetszik a könnyed fogalmazás és a humor (a kakidarab az asztalon hasonlat nagyon betalált :) ). Sokat hasznosítok majd belőle, ez biztos. Remek összefoglalás, hálás vagyok érte, hogy ennyire frissen elolvashattam.”

Vámos Róbert, a Táblácska alapítója és vezető designere

 

papp-vary

„Papp-Váry Árpád könyve rendkívül érdekes, mondhatni: izgalmas, olvasmány. A szerző hihetetlen szorgalommal gyűjtötte össze a márkanevekkel kapcsolatos nem kis mennyiségű szakirodalmat és ezek szintetizálásával olyan írást alkotott, amely a marketinges szakembereken (és hallgatókon) kívül a legtöbb vásárló ember számára érdekes olvasmány lehet. Az írásmű kategorizálása sem egyszerű. A sok érdekes, olykor humoros történet, a fogalmazási stílus a publicisztika jegyeit viseli magán, ugyanakkor az egész mű, a szerkezet és a mondanivaló teljessége és logikája (valamint a számtalan szakirodalmi hivatkozás) tudományos kiadványt sugall. E kettősség adja a könyv erejét és ez a kettősség növelheti a potenciális olvasók körét is. A 320 oldalas könyvben a gyakorlati szemlélet uralkodik. A szerző számtalan (és valóban megszámolhatatlan) mennyiségű – legtöbbünk által jól ismert márkanevet elemez a gyakorlati használhatóság igényével. (Becslésem szerint a megemlített márkanevek száma messze meghaladja az ezres nagyságrendet.)”

   Dr. Habil Rekettye Gábor, az MTA doktora, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának professzora

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.