PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

OMÉK 2017. 09. 20 - 09. 24.

ORSZÁGOS MEZÕGAZDASÁGI ÉS ÉLELMISZERIPARI KIÁLLÍTÁS

MARKETING DÍJÁRA

A Magyar Marketing Szövetség hatodik alkalommal írja ki pályázatát az OMÉK-on kiállítási Marketing Díjra. A kiállítási Marketing Díj növekvő értékét bizonyítja, hogy nem csak a nyertesek, hanem a pályázaton indultak is felhasználták a részvétel presztízst erősítő hatását marketing kommunikációjukban. Biztosak vagyunk abban, hogy a Díj erősíti a gazdálkodó szervezetek üzleti jó hírét, alátámasztja marketing aktivitását. A Szövetség ezúton hívja fel a kiállítók figyelmét a pályázati kiírásra és várja jelentkezésüket.

A kiírók a kiállítási Díjjal a gazdaság egyik kiemelt területeként kezelt mezőgazdaság és élelmiszeripar eredményességét kívánja támogatni és erősíteni, és ezzel megfelelő publicitást biztosítani a jó szakmai példáknak, üzleti sikereknek, erősíteni a cégek jó hírét, presztízsét.

A kiírók célja a pályázat meghirdetésével elsősorban a figyelem felkeltése a marketing szakma fontosságára és hasznára, a korszerű marketing technikák bemutatásával példa állítása a kezdő cégek, vállalkozások számára, valamint ösztönzés a magasabb szakmai tudás elérésére és gyakorlati alkalmazására.

1.     A pályázat résztvevője: lehet minden cég, vállalkozás, szakmai szervezet vagy magánszemély, aki saját standdal részt vesz az OMÉK 2017. kiállításon és a Jelentkezési Lap beküldésével jelzi részvételi szándékát.

2.     A pályázat tárgya: A cég vagy vállalkozás kiállításon való megjelenésének marketing stratégiája, eszközrendszere, az üzletpolitikai célokat szolgáló és alátámasztó koncepciója.

3.     A pályázat tartalmazza: a kitöltött - mellékelt - pályázati lapot, valamint az abban szereplő szempontok részletes kifejtését, dokumentálását.

A pályázatot csak a kitöltött jelentkezési lappal, a mellékletekkel és a pályázati díj átutalásával együtt tekintjük érvényesnek!

4.     A pályázat két kategóriája: a./ Mezőgazdaság b./ Élelmiszeripar

5.     Beküldési határidő: 2017. szeptember 15.

6.     Beküldési cím: Magyar Marketing Szövetség 1142 Budapest, Kassai u. 71.

7.     Információ: Magyar Marketing Szövetség részéről kapcsolattartó: Juhász Violetta telefon: +3630 297 2139, +3620 245 8796, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , http.:// www.marketing.hu  

MMSZ részéről szakmai kapcsolattartó: Dr Totth Gedeon az Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat elnöke e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

8.     A zsűrit a Magyar Marketing Szövetség kéri fel és bízza meg. A zsűri résztvevői között az MMSZ felkért szakértői szerepelnek. A zsűri döntése nem megfellebbezhető.

9.     Az elbírálás módja: szakmai szempontok alapján, az aktualitás, a korszerűség, az ötletesség figyelembe vételével történik. A Jelentkezési Lap pontjai csak a pályázat rövid leírását tartalmazzák, adatai csak tájékoztató jellegűek. A bírálat a részletesen kidolgozott pályamunka alapján történik, majd ezt követően a zsűri a kiállítás helyszínén megtekinti a standokat és értékeli, hogy azok mennyire tükrözik a célkitűzéseket, mennyire vannak összhangban a pályázatokban leírtakkal.

10.A pályázat részvételi díja: bruttó 10.000.-Ft., melyet a pályázat benyújtásával egy időben kérünk a Magyar Marketing Szövetség Duna Takarékszövetkezet 58600551-11170918 számlájára. A részvételi díjról utólag számlát állítunk ki.

11.Díjátadás: ünnepélyes keretek között az OMÉK 2017. kiállításon az OMÉK díjak átadásával együtt történik. A Magyar Marketing Szövetség a zsűri döntését és az értékelést szakmai fórumokon nyilvánosságra hozza.

 

Budapest, 2017. július

 

Magyar Marketing Szövetség Elnöksége 

 

Letöltések
Download this file (OMÉKjellap 2017.doc)OMÉKjellap 2017.doc65 kB

Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.