A Magyar Marketing Szövetség ezzel a díjjal a pályázók kiállítással kapcsolatos marketing tevékenységét jutalmazza.  A Különdíjat a Panyolai Szilvórium Zrt. kapta, a díjat pedig a Nána Farm / Bencsik Nikolett őstermelő vehette át a Magyar Marketing Szövetség Agrár-és Élelmiszermarketing Tagozatának alapító elnökétől Pászti Balázstól és a jelenlegi elnöktől, dr Totth Gedeontól.

Vizsgálja a cég, vagy vállalkozás kiállításon való megjelenésének marketing stratégiáját, eszközrendszerét a kiállítást megelőző tevékenységét, az előkészítés színvonalát, a stand kialakítását, üzemeltetését és a follow up terveket is. Fontos szempont az is, hogy mindezek mennyire segítik a vállalkozás saját üzleti céljainak elérését függetlenül annak méretétől.

A valamilyen elismerésben részesülők között találhatunk őstermelőt, egyéni vállalkozót, Kft-t és Zrt-t is.

Elismerő oklevélben részesültek: Agrofutura Magyarország Kft; Agrova Kft ; Aranykalász tészta/Jámbor Dénesné egyéni vállakozó; Corn Oil Press Kft.

A négy tagú zsűri 2017-ben a két végpontot részesítette a legnagyobb elismerésben: A Különdíjat a Panyolai Szilvórium Zrt. kapta, a díjat pedig a Nána Farm / Bencsik Nikolett őstermelő vehette át a Magyar Marketing Szövetség Agrár-és Élelmiszermarketing Tagozatának alapító elnökétől Pászti Balázstól és a jelenlegi elnöktől, dr Totth Gedeontól.

 


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.