Megalakult az MMSZ Network Marketing Tagozata

Az MMSZ az elmúlt években felismerte, hogy a személyes marketinget művelők marketing szakmai támogatása elsősorban a MMSZ keretein belül és az égisze alatt lehet hiteles.

Világszerte közel 70 millió, Magyarországon  közel 1 millió személy foglalkozik a marketing speciális válfajával a network marketinggel ahol tisztán és jól mérhető a marketingtevékenység eredménye, pontosan mérhetőek a teljesítmények.

A Szövetség nem zárkózhat el ennek a jelentős létszámmal bíró kör befogadásától és a velük együttesen rendezett és szabályozott szakmai keretek kialakításától.

A tagozat megalapítása iránti igény felismerését követően - a szokásos központi kontroll mellett - került megalapításra a Network Marketing Tagozat, Tonk Emil, alelnök szakmai koordinálásával. A tagság toborzása, a működés jogszerű kereteinek megfogalmazása a következő hetek feladata.

A Tagozat fő célkitűzése, hogy edukálja, fejlessze a network marketingben dolgozó hálózatépítők, értékesítők marketing tudását és támogassa őket a felelős marketing tevékenység folytatásában.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1142 Budapest, Kassai utca 71.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.