Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Milyen tendencia figyelhető meg az étrendkiegészítők piacán az elmúlt évek során?

A Flavon 11 éve van jelen a magyar és a nemzetközi piacon. Egy táplálékkiegészítő és egy network, ami hatalmas sikereket ért el, számos díjjal és elismeréssel büszkélkedhet. Interjú Gaál Lászlóval a Flavon Alapító elnökével. Az elmúlt évek alatt sokan megismerték, sokan megszerették, és több ezren egészségüket, illetve sikerüket is a Flavonnak köszönhetik.

Milyen volt a 2014-es év az étrend kiegészítő termékek keresletében? Milyen tendencia figyelhető meg az elmúlt évek során?

Napjainkban egyre elterjedtebb az egészséges életmód, divat lett odafigyelni magunkra. Szeretünk élni, és ezt a lehető legjobb állapotban kívánjuk megtenni. Ez a nyugati országokban a leginkább vált trenddé, de már Magyarországra is „betört” az egészséges életmódra való törekvés. Folyamatosan növekszik a táplálékkiegészítők utáni kereslet. Az elmúlt években több százezer kartont kellett a lelkes vásárlóknak biztosítani. Különösen tavasszal és ősszel - amikor az emberek a vitaminraktáraikat töltik fel - kerül előtérbe a Flavon. Nagyon örülök annak, hogy sok embernek vált fontossá az egészsége, és hajlandó is tenni érte.

GaalLaszloFlavon

Már 11 éve jelen van a piacon a Flavon márka. Mi kell ahhoz, hogy a piacon a termék meghatározó tudjon maradni a versenytársakkal szemben?

Mi a Flavonnal már bizonyítottunk. Bátran állíthatom, hogy egészséget és sikert kínálunk, a mottónk is ezt hirdeti. A Flavon elsősorban attól sikeres, hogy egy hatékony, szakmailag is elismert, díjakkal rendelkező termékcsalád forgalmazásán alapul. A fellengzés szándéka nélkül mondhatom tehát, hogy a termékeink jók, elismertek, sőt még nagyon finomak is. Szeretik őket, ami egy fontos alappillér. Értékesítési stratégiánkat a legátfogóbban úgy tudnám jellemezni, hogy működik, sikeres és előre mutató. Stabilitást és biztonságot nyújtunk a termék vásárlóinak és forgalmazóinak is. Folyamatos fejlődésünk, nemzetközi munkáink és innovációink pedig vonzóak a fiatalos, újító gondolkodású emberek számára.

Milyen változásokon ment keresztül az elmúlt 10 évben a marketing stratégia?

Termékcsaládunk bővülésével - a kezdeti egy termék után jelenleg 7 termék áll a vásárlók rendelkezésére -, szóróanyagaink köre is gyarapodott: rengeteg nyomtatott és még több online segédanyag vár a hálózatépítőkre és a fogyasztókra. Idő közben nagyon elterjedt lett az online kommunikáció is, így marketing stratégiánk fontos részévé vált az internetes megjelenések koordinálása. Minden közösségi felületen jelen vagyunk, aktívan frissítjük a tartalmakat, és különböző kampányok keretében plakátokon, postereken is szerepelünk országszerte. Fontosnak tartjuk, hogy friss, informatív és motiváló megjelenéseink legyenek.

Hallani olyan biológiai kutatásokról, tudományos eredményekről, amelyek újításokat hozhatnak a táplálékkiegészítő termékek fejlesztése terén.

Újítások mindig vannak. Azt azonban, hogy sikeresek-e, csak az idő tudja igazolni. Én azt gondolom, hogy mi egy olyan tényre alapozunk, ami múltban, jelenben és jövőben is megállja a helyét, hiszen a természetesség a védjegyünk. Zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani kell ahhoz, hogy egészségesek legyünk: ezt már a dédapáink is tudták, és sok száz év alatt be is vált. Természetesen mi is használunk újításokat az előállítás és a természetes, vegyszermentes tárolás miatt, de a túlságosan technika központú csodaszerekben én nem hiszek. Flavonoidokkal való kutatások és fejlesztések a Flavon háza táján is zajlanak, de egyet megígérhetek: hatékonynak reklámozott, de semmit sem érő termékekkel, csak azért mert új technológia, mi nem fogunk előrukkolni.

Miért érdemes étrendkiegészítőt fogyasztani?

Nagyon nehéz napjainkban már úgy táplálkozni, hogy az maximálisan fedezze a zöldség- és gyümölcsbevitelünket. Az a tény pedig, hogy egyre nagyobb stressznek vagyunk kitéve, egyre több energiára van szükségünk egy nap, még inkább arra kellene, hogy buzdítson minden embert, hogy a kívülről pótolható tápanyagokat, vitaminokat valamilyen módon fedezze. Olyan táplálékkiegészítőt kell választani, amiben a lehető legtöbb vitamin, ásványi anyag, nyomelem, enzim és hatóanyag megtalálható, természetes eljárással készül és nem tartalmaz tartósítószert. A Flavon egy nagyon egyszerűen fogyasztható, természetes állagú, kellemes ízű étrend-kiegészítő, 100%-ig természetes összetevőkkel, tartósítószer nélkül. Több mint 2500 hatóanyagával, természetes gélállagának köszönhetően ideális felszívódást biztosít, megtartva szervezetünk természetes egyensúlyát.

Flavon termékek

Milyen előnyei vannak a Flavonhoz való csatlakozásnak?

A Flavon egy olyan lehetőség, ami egészséget és sikert is kínál a csatlakozóknak. Kiváló termékkel, stabil cégháttérrel állunk munkatársaink mögött. Magyarországon, Lengyelországban hatalmas sikereket értünk el, munkatársaink között vannak az év hálózatépítői is. Munkájukat segítjük tréningekkel, előadásokkal és motiváló ajándék utazásokkal is. Velünk lehet dolgozni, és érdemes is, ezt már bebizonyítottuk.

Mik a tervek a jövőben?

Büszkék vagyunk eddigi sikereinkre, díjainkra. Azonban nyughatatlan vagyok én is, és szerencsére a Flavon hálózatépítő csapata is. Nemzetközi terjeszkedésbe kezdtünk, elkészítettünk egy profi videót, a gyárkapacitás pedig lehetővé teszi hogy akár már holnap, a jelenlegi gyártásmennyiség többszörösét tudjuk előállítani. Ha valaki a csatlakozáson gondolkozik, véleményem szerint most érdemes, mert most jön a nagy kiugrás. Mi készen állunk, és megvalósítjuk.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.