Saját hírek

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Egyedi, szabad és akadálymentesített ügyfélélmény - Lehet-e trend a trendnélküliség? A Magyar Marketing Szövetség keretén belül működő Marketing Döntéshozók Klubjának tagjai ezúttal is összeállították miben látják a marketing és kommunikációs szakma meghatározó trendjeit. Az egyéniségektől és számtalan egyéni megoldásoktól hemzsegő tarka világunkban még nagyobb szükség van az egyértelmű eligazodási pontokra, amelyhez a legalkalmasabb zsinórmértéket a fogyasztói igények és azok kielégítési színvonala nyújtja – állítják a döntéshozók.
  Read More
 • A szakkiállításokon való részvétel mindig is értékes marketinglehetőséget jelentett a cégek számára, hogy ismertségük növelésével, termékeik, eredményeik bemutatásával, partnerkapcsolataik erősítésével, bővítésével növeljék versenyképességüket. A kiállítók között végzett hazai és nemzetközi felmérések igazolják, hogy a személyes kapcsolatokat is lehetővé tevő kiállítások a digitalizált világban is jelentős értékkel rendelkeznek, és a marketing fontos, hatékonyan alkalmazható eszközei maradnak a jövőben is. Ezen kiindulásból vezérelve,
  Read More
 • A Kreatív Vonalak Kft. lett „Az Év Ügynöksége 2019-ben”, a Móricz Zsigmond Színház pedig  „Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019” címet nyerte el a Marketing Diamond Awards idei pályázatán. Az egyedülálló díj küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára. A sikeresen elbírált pályázatok gyémántokkal gazdagodnak, amelyekkel egyenes út vezet a Diamond Listre a beküldő ügynökségek, marketingaktív vállalkozások számára.
  Read More
 • 2019. november 27-én adták át az idén első ízben kihirdetésre kerülő Sportmarketing Díjakat.  A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata egy hiánypótló kezdeményezés keretében indította útjára hazánkban és szervezte meg nagy sikerrel az első magyar Sportmarketing Díjat.
  Read More
 • 18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 183 nevezés érkezett.
  Read More
 • Ha volt együttműködése, aktivitása sportolóval, sportszervezettel, vagy sporteseménnyel, most mutassa meg a kampányát!A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata idén egy hiánypótló kezdeményezést indított útjára hazánkban. Kihirdette az első, magyar Sportmarketing Díjat, melyre november 15-ig várják a pályázatokat.
  Read More
további hírek betöltése összes betöltése

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.