Saját hírek

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Elindult a pályázatbenyújtási időszak a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Díjára, ahol önkormányzatok, szakmai és hagyományápoló szervezetek, helyi közösségek, felelős vállalkozások kaphatják meg a tavalyi évben – a rendezvényektől, a belső és külső kommunikáción át az arculat- és márkaépítésig - hat városmarketing-területen végzett munkájukért, projektjükért, azok kiváló megvalósítását igazoló „Városmarketing gyémánt” védjegyet.
  Read More
 • Interjút készítettünk Yasar Umuttal - az Omnicom MediaGroup digitális igazgatójával -  a Digital Masters egyik oktatójával. A vele készített interjúból többek között ízelítőt kaphatunk a témája fontosságáról, megtudhatjuk, mely digitális trendeket tartja a legfontosabbaknak és üzent a jövő marketingeseinek is! 
  Read More
 • Interjút készítettünk Kéri Gáborral - online marketing specialistával - a Digital Masters egyik oktatójával. A vele készített interjúból többek között ízelítőt kaphatunk a témája fontosságáról, megtudhatjuk, mely digitális trendeket tartja a legfontosabbaknak és üzent a jövő marketingeseinek is! 
  Read More
 • Interjút készítettünk Bay Áronnal - digitális hirdetések specialistával -  a Digital Masters egyik oktatójával. A vele készített interjúból többek között ízelítőt kaphatunk a témája fontosságáról, megtudhatjuk, mely digitális trendeket tartja a legfontosabbaknak és üzent a jövő marketingeseinek is! 
  Read More
 • Interjút készítettünk  Kanyó Rolanddal - a DM Kft. marketing és PR menedzserével -  a Digital Masters egyik mentorával.  A vele készített interjúból többek megtudhatjuk, hogy mi okozza számára a legnagyobb kihívást a digitális marketingben, mely digitális megoldások tetszenek a legjobban Számára illetve, hogy szerinte eljön-e az az idő, és ha igen mikor, amikor már nem érdemes költeni az offline médiára és csak az online média lesz az uralkodó.
  Read More
 • Interjút készítettünk  Sommer Ádámmal a Digital Masters egyik mentorával. A vele készített interjúból többek megtudhatjuk, hogy mi okozza számára a legnagyobb kihívást a digitális marketingben, szerinte milyen skillek-re van szüksége egy marketing szakembernek, hogy a digitális terület szakértőjévé válhasson illetve, hogy mire hívná fel a figyelmet a digitális marketing világában.
  Read More
további hírek betöltése összes betöltése

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1142 Budapest, Kassai utca 71.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.