Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Nestlé

A Nestlé közel 30 éve működik Magyarországon, jelenleg a legnagyobb svájci befektetőként és munkáltatóként.

Célunk, hogy a helyi közösségek, melyekben működünk, minél többet profitáljanak jelenlétünkből és minél jobban hozzájáruljunk a városok, régiók fejlődéséhez, gazdasági jólétéhez. Velük együttműködve és számukra is értéket teremtve tudjuk csak üzleti sikerünket biztosítani – a Nestlénél ezt a megközelítést hívjuk Közös Értékteremtésnek (Creating Shared Value – CSV).

Márkáink tízből kilenc magyar háztartásban megtalálhatóak. Ebből fakadó felelősségünkből adódóan igyekszünk érdemben hozzájárulni azon aktuális társadalmi kérdések megoldásához, melyekkel működésünk során találkozunk; legyen szó akár a magyar gyermekek tápláltsági állapotáról, akár környezetünk védelméről, a műanyagok újrahasznosításának egyre sürgetőbb problémájáról, vagy a magyar munkaerőpiaci adottságokról. Munkánk során arra törekszünk, hogy megfeleljünk fogyasztóink, partnereink, munkatársaink, beszállítóink és környezetünk változó elvárásainak: egy egészségesebb és boldogabb élet megteremtését tesszük lehetővé, támogatjuk a közösségek fejlődését, és igyekszünk megőrizni bolygónk erőforrásait a következő generációk számára. Ennek érdekében folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezeken a területeken minél szélesebb körű, szektorokon átívelő érintetti összefogás valósulhasson meg, mely a társadalmi problémák mielőbbi, hatékony megoldását célozza.

Nestlé Magyarországon 10 termékkategóriával és több mint 50 hazai és nemzetközi márkával van jelen, köztük a Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Nespresso, Nesquik, Maggi, Boci, Balaton, KitKat, Purina, Friskies, Felix, Beba, Cini Minis, Cheerios.

Képviselője: 

Szilva Mónika

Head of Consumer Marketing

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.