Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Provident

A kölcsönnyújtás mellett a Provident egy Magyarországon egyedülálló szolgáltatást is ajánl ügyfeleinek külön díj ellenében: az ún. otthoni szolgáltatás igénybevétele esetén a kölcsönigénylés és a kölcsönszerződés megkötése az igénylő otthonában történik, és ezzel egyidejűleg a kölcsön összegét a vállalat területi munkatársa készpénzben adja át, majd a heti illetve havi törlesztő részletekért is személyesen keresi fel az ügyfeleket. A Provident a kölcsönök mellett biztosítási termékeket is értékesít.

A brit hátterű vállalat 130 éves üzleti tapasztalattal bír. A Provident Financial-t 1880-ban alapították az Egyesült Királyságban; a cég 1997-ben nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. 2007-ben a nemzetközi leányvállalatok leváltak korábbi anyavállalatukról, és a nemzetközi divízió a londoni tőzsdén jegyzett International Personal Finance-ként (IPF) folytatta működését. Magyarországon 2001 májusában alakult meg a Provident Pénzügyi Zrt.

Anyavállalatunk, az IPF tizenkét országban jelenleg 2,5 millió ügyféllel rendelkezik. A magyar Provident mintegy 3500 munkatársával Magyarország legnagyobb munkáltatói közé tartozik, és a kereskedelmi területi munkatársak mellett 20 hitelpont segítségével szolgálja ki ügyfeleit szerte az országban.

A Provident két alkalommal is elnyerte a Magyarország Legjobb Munkahelye címet (Aon-Hewitt, 2012., 2014.), egyúttal 2012-ben a kelet-közép-európai régió hatodik legjobb munkahelyének választották. 2013-ban a Gallup Intézet a világ harminckét legjobb munkáltatója közé sorolta a pénzügyi vállalatot (Great Workplace Award), első magyar díjazottként az elismerés történetében.

Vállalatunk 300 ezer ügyfelet szolgál ki 90 százalék feletti ügyfél-elégedettséggel. Az ügyfélkör a hitelképes magyar társadalom egészét leképezi. A Provident 2010-ben, 2011-ben, 2013-ban és 2014-ben is elnyerte a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjat. A vállalat gondot fordít a társadalmi felelősségvállalásra: kollégáink az elmúlt években több mint 70 000 munkaórában segítettek önkéntesként oktatási és szociális intézményeket szerte az országban, a vállalat emellett gazdasági és pénzügyi ismeretterjesztő programot is működtet (
www.csaladikassza.hu).

A Provident Pénzügyi Zrt. az elsők között csatlakozott a lakossági hitelekkel foglalkozó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódex aláíróihoz, és kötelező érvénnyel alávetette magát a Kódex rendelkezéseinek.

Képviselője:

Fülöp Gábor

marketing igazgató 

Marketing Döntéshozók Klubja - Tagok
Marketing Döntéshozók Klubja - Tagok
Marketing Döntéshozók Klubja - Tagok
Marketing Döntéshozók Klubja - Tagok

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.