Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

MVM csoport

Az MVM Csoport Magyarország harmadik legnagyobb vállalatcsoportja. A 100%-ban állami tulajdonban lévő dinamikus, innovatív energetikai vállalatcsoport - kiegészülve az NKM Csoporttal - a legnagyobb hazai energetikai tudásközpont is egyben, amely szakmai felkészültségével nagymértékben hozzájárul Magyarország ellátásbiztonságához.

Legfontosabb mutatók: 57 vállalat, több mint 1700 milliárd forintos árbevétel, 600 milliárd forint hozzáadott érték a magyar gazdasághoz, több mint 12 000 munkavállaló, közel 4 millió lakossági és vállalati ügyfél, több mint 50% az ország villamosenergia-termeléséből, megkerülhetetlen szerep a hazai megújuló energia-termelésben, közel 50 %-os piaci részesedés az ipari fogyasztók gázellátásából, lakossági földgázellátás 100%-ának biztosítása az egyetemes szolgáltatón keresztül.

Az MVM Csoport célja, hogy megfizethető és tiszta energiát biztosítson ügyfelei részére fenntartható és a 21. század követelményeinek megfelelő módon. A társaságcsoport piacvezető szerepre törekszik a megújuló energiatermelésben, kiemelten kezeli az átviteli hálózat irányítását és folyamatos fejlesztését, a földgáz-kereskedelem és a földgáztárolás szakszerű biztosítását, az e-mobilitást, illetve az okosváros-technológiák és a korszerű kormányzati távközlési megoldások fejlesztését.

Képviselője
Jákó Eszter

Corporate Communication Director

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.