Képzések

DIGITAL MASTERS - DIGITÁLIS MARKETING AKADÉMIA  

A Digital Masters - digitális marketing akadémia célja, hogy a marketingtevékenységet végzők egy képzéssorozat keretében naprakészen, átfogóan megismerhessék, továbbá elsajátítsák a megkerülhetetlen technológiai folyamatokat, lehetőségeket, digitális trendeket és megoldásokat. A modern marketingben a digitalizáció nagyobb hangsúllyal van jelen, mint a hagyományos kommunikációs csatornák. A kis-és középvállalkozások marketingtevékenysége pedig szinte teljes mértékben az online megoldásokra fókuszál.

Sok szakember mondja, hogy a jövő marketingeseinek programozniuk is kell majd tudni. Ez ugyan ma még nem elvárás, de az igen, hogy képes legyen saját digitális-, tartalom alapú-, közösségi médiás-, fizetett médiajelenlétét megtervezni és kivitelezni, tudjon tartalmat előállítani, adatokat kezelni, kreatív koncepciókat alkotni és ismerje a legeredményesebb módszertanokat. 

Az akadémia olyan digitális mestereket kíván képezni, akik kreatív megoldást jelentenek egy szervezet online marketingjére.  

"PREZENTÁCIÓKÉSZÍTÉS TITKAI" C. WORKSHOP 

Munkád során elvárás, hogy magabiztosan prezentálj? Az első benyomás ugyanúgy számít, mint a non-verbális kommunikáció! A workshop folyamán az előadó, Szántó Péter olyan praktikus trükköket mutat meg, amelyeket a mindennapi kommunikáció során éppúgy lehet hasznosítani, mint a TED-en.  A képzés után látványos prezentációkat tudnak készíteni a résztvevők, amelyekkel büszkén mernek majd kiállni a színpadra. 

"HOGYAN LEGYEK AZ ÉV HONLAPJA" - PÁLYÁZATI FELKÉSZÍTŐ WORKSHOP

’Az Év Honlapja’ Team felkészítő workshopot szervez az ország legnagyobb online marketing-kommunikációs pályázatának lehetséges nevezői számára. Célja, hogy a résztvevők az itt megszerzett tudásuk által minőségben, kreativitásban, szemléletben képesek legyenek túlszárnyalni iparáguk és természetesen a szakmai zsűri elvárásait. Olyan versenyt és előadásokat kívánnak most is létrehozni, mellyel hozzá tudnak járulni a fejlett és színvonalas honlapok létrejöttéhez.

 

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1142 Budapest, Kassai utca 71.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.