Szakmai díjak

ÉLETMŰDÍJ

A szövetség életében fontos szerepet töltenek be az szakmai díjak, elismerések. Ilyen az Életműdíj is, amelyet 2015-ben a 25. Jubileumi Közgyűlésén adtott ki először, amellyel első alkalommal Dr. Tomcsányi Pált, majd ezt követő évben Dr. Hoffmann Istvánnét, 2016-ban pedig  Dr. Molnár Dezsőt tüntette ki. Az idei évben negyedik alkalommal került átadásra a díj, amellyel nem mást, mint a szövetség alapító elnökét, dr. Kandikó Józsefet tüntették ki, aki összesen három 4 éves mandátumon keresztül irányította a szervezetet. Az MMSZ az Életműdíjjal egy kiteljesedett, a marketingszakma egésze érdekében végzett, eredményes szakmai életutat ismer el. 

AZ ÉV HONLAPJA PÁLYÁZAT

Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatára minden évben több száz pályamű érkezik. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat 16 éve életre hívott versenyének keretében a jelentkezők weboldalait egy szakmai zsűri, meghatározott szempontrendszer alapján értékeli. A pályázók honlapjait közönségszavazás is minősíti.  A pályázat célja elsősorban a figyelemfelkeltés a korszerű marketinglehetőségek kiaknázására. A korszerű marketingtechnikák pályázat útján történő bemutatásával példát kívánunk állítani a cégek, vállalkozások számára, valamint ösztönzést, bátorítást adni a magasabb színvonalú szakmai tudás gyakorlati alkalmazására. Célunk még a hazai online-kultúra erősítése, illetve a hiánypótló, értékteremtő, kiemelkedő minőségű honlapok díjazása. Utat kívánunk mutatni minden vállalkozás számára, akik komolyan veszik az új gazdaság működését, illetve annak kihívásait.

MARKETINGGYÉMÁNT DÍJ

A Magyar Marketing Szövetség partnereivel együtt 2015-ben alapította meg a Marketinggyémánt Díjat, amely elsősorban, de nem kizárólag a kis-és középvállalkozások fejlesztésében nélkülözhetetlen marketingtevékenységre kívánja felhívni a figyelmet, valamint a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok népszerűsítésével hozzájárul az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez. Az MMSZ kiemelten fontosnak tartja, hogy a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitásoknak is platformot adjon ezzel is támogatva a szolgáltatói oldal legkiválóbb ügynökségeit, megbízói oldalról pedig a marketing-aktív vállalkozásokat, márkatulajdonosokat. A marketinggyémánt díj megalapításával többek között az volt a célunk, hogy a marketingszakma kisebb piaci szereplőinek is teret adjunk, hiszen a legtöbb szakmai díj elsősorban a nagy ügynökségek és nagy márkák kiváltsága. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a magyar kis– és közepes vállalkozások, illetve az iparág kisebb szereplői szerves részévé válhassanak a hazai és nemzetközi marketing szakmának, lépést tarthassanak a legfrissebb megoldásokkal, és ezáltal új szintre helyezhessék üzletfejlesztésüket, marketingtevékenységüket.

ORSZÁGOS VÁROSMARKETING DÍJ

Az MMSZ idén immár negyedik alkalommal hirdette meg a 2015-ben megalapított Országos Városmarketing Díjat. A Városmarketing gyémánt védjegyekkel az előző év szakmailag legjobb városmarketing kampányait, programjait kívánjuk elismerni, miközben célunk a legtöbb gyémántot gyűjtő városok közt megtalálni az év Marketing Fővárosát és a legsikeresebb „Marketing-aktív Megyét”. 
Az Országos Városmarketing Díj pályázatot azért alapítottuk, hogy felhívjuk a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére. A sikeres, hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével a Magyar Marketing Szövetség hozzájárul az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, segíti a tapasztalatcserét, s benne a megyék, a városok vezetői, szervezetei és a marketingesek közötti együttműködést.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1142 Budapest, Kassai utca 71.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.