Nilsimedia

Tevékenységi körök: arculattervezés, weboldalkészítés és teljeskörű marketingszolgáltatás
Képviseli: dr. Sárosi Izabella

A Nilsimedia egy teljeskörű, kis-és középvállalkozások segítésére, támogatására alakult vállalat. Stratégiánkat arra alapozzuk, hogy segíteni tudjuk az induló vagy fejlődni vágyó vállalkozásokat, hogy könnyebben elindulhassanak a siker felé vezető úton.

Ehhez arculattervezéssel, weboldalkészítéssel és teljeskörű marketingszolgáltatással igyekszünk hozzájárulni. A vállalkozás felépítésétől kezdve a kommunikációs stratégián át mindenben támogatást tudunk nyújtani – legyen az akár egyetlen kampány, nyereményjáték, hatékony megoldásokkal tudunk hozzájárulni a sikerhez. Szolgáltatásaink közé tartozik microsite-ok készítése is ügyfeleink számára, amely egyedi megjelenést biztosít, így gyorsan és hatékonyan érjük el a potenciális célközönséget.

A teljeskörű, hosszútávú együttműködések mellett részfeladatok átvállalásában, egy-egy kampány lebonyolításában is segíteni tudjuk az ügyfeleinket.

Amiben egyedülállók vagyunk, hogy speciálisan kis- és induló vállalkozások számára nyújtunk megoldásokat, így ehhez mérten alakítottuk ki szolgáltatásainkat és árainkat is. Tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan segítünk lefektetni a vállalkozások online jelenlétének alapjait. 

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.