A4C Marketing Kft.

Tevékenységi körök: promóciók, nyereményjátékok; piac -, és véleménykutatások, eladáshelyi felmérések; küldemény optimalizálás (borítékolás, postázás); diákmunka szervezés
Képviseli: Vas Zoltán

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatkozás:
Az A4C Marketing Kft. közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nyereményjátékok, a küldemény optimalizálás és a piackutatások területén. Az A4C Marketing Kft. közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nyereményjátékok, a küldemény optimalizálás és a piackutatások területén. 

Promóciókkal, fogyasztói akciókkal kapcsolatos szakértői tapasztalatainkra támaszkodva a tervezéstől a teljes körű lebonyolításig vállaljuk marketing aktivitások lebonyolítását. A nyereményjáték-szervezést szabályozó szervezetekkel (NAV SzF, NAIH), illetve közjegyzői irodákkal jó munkakapcsolatot kialakítva segítjük minimalizálni a marketing aktivitásokhoz kapcsolódó jogi és gazdasági kockázatokat. 

A hagyományos piackutatási feladatokon túl foglalkozunk atipikus kutatási és adatgyűjtési projektek menedzselésével is, legyen az eladáshelyi felmérés, mystery shopping, vagy forgalom számlálás. 

Teljes üzenet- és küldeménykezelési infrastruktúrát kínálunk, a perszonalizációs szoftverektől kezdve a csomagolóanyag-beszerzésen és küldemény előállításon át, az adatbázisban történő nyomon követésen keresztül a kézbesítés optimalizálásáig. 

A Student Iskolaszövetkezet - mint tradicionális partnerünk - révén több, mint 25 éves tapasztalatunk van diákmunka-szervezésben. Kiválasztási és minőség ellenőrzési rendszerünknek köszönhetően megbízható és minőségi munkaerőt tudunk biztosítani, legyen az hostess szolgáltatás, adatrögzítés, kiadvány terjesztés, vagy akár gyakornoki program.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.