Extreme Net Kft.

Tevékenységi kör: Teljes körűen megtervezzük, leprogramozzuk és bevezetjük az ügyfeleink igényének leginkább megfelelö weboldalt, telefon- vagy épp okos tv alkalmazást, de akár ezek komplex rendszerét is.
Képviseli:  Józsa Ferenc

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatkozás:
Az Extreme Net már kilenc éve tevékenykedik digitális ügynökségként. Tevékenységeink fokozatosan épültek egymásra, kezdve a tartalomszolgáltatással és web fejlesztéssel, folytatva online marketinggel, social médiával, rendezvényszervezéssel, videó gyártással, applikáció-, valamint chatbot fejlesztéssel, így mára teljes körű digitális palettát kínálunk ügyfeleink számára a fejlesztéstől a kommunikációig.

Vállaljuk online felületek, szakmai portálok, B2C, B2B és belső használatra szánt kiadványok teljes körű megtervezését és elkészítését. Referenciáink közé tartozik többek között a MABISZ által üzemeltetett Biztosítási Szemle portál, valamint a szervezet negyedévente megjelenő szakmai kiadványa, a Biztosítás és Kockázat is. De PORT.hu, az Index.hu a Hírtv és MNO grafikai tervezését és fejlesztését is végeztük mobil platformokon.

Partnereink számára az adott vállalat belső, illetve külső kommunikációját támogató megoldásokat kínálunk, legyen szó a munkafolyamatokat támogató belső hálózati rendszer felépítéséről, vagy akár kommunikációs tréningekről. Fejlesztettünk már többek között CRM rendszert az OTP Fáy András alapítvány vagy a Hídépítő számára.

Azon kevés hazai ügynökségek egyike vagyunk, akik saját fejlesztőcsapattal rendelkeznek. Fejlesztőink folyamatos képzésére nagy energiát fordítunk, ügyfeleink számára mindig a legújabb megoldásokat tudjuk szállítani. Fejlesztettünk már weboldalt és mobil applikációt. Többek között az AEGON, az OTP Fáy András Alapítvány, a Cerbona , Posta Biztosító , Simple és az Országos Betétbiztosítási Alap számára is.

A fejlesztőcsapatunk legújabb, innovatív területe a Chatbot fejlesztés. A Chatbot egy olyan szolgáltatás, mely automatikusan és azonnal képes a felhasználók által küldött üzenetekre reagálni. A legnépszerűbb kommunikációs platformokkal (FB, Viber, Skype, Slack) képes integrálódni és a beszélgetéseket lebonyolítani. Igény szerint pontos parancskészletből ért, vagy előre betanított beszélgetésmintákon vezeti végig a felhasználót. Ezen beszélgetésminták Mesterséges Intelligencia és tanuló algoritmusok segítségével bővíthetőek, fejleszthetőek. Chatbotunkat használja az osztrák posta futárszolgálata a trans-o-flex is.

Az ügyféleink igényeihez folyamatosan alkalmazkodva, mára már megtalálható a tevékenységeink között a videó gyártás is. Profi videóstábunk közreműködésével az elmúlt években több alkalommal készítettünk oktatóvideókat, image filmeket, videóprezentációkat, valamint online reklámanyagokat.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.