POSITIVE by Hinora Group

Tevékenységi körök: Integrált marketingkommunikációs szolgáltatások. ATL, BTL, Digital, Online, PR, Creative, Print, Indoor Media Display, Publishing
Képviseli: Hinora Ferenc

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatkozás: 
Az üzleti márkák kategóriában többszörösen Magyar Brands-díjat nyert Hinora Group Communications cégei reklámügynökségi és konzultációs szolgáltatásokat kínálnak, valamint egy országos terjesztési hálózatot müködtetnek. Az üzleti márkák kategóriában többszörösen MagyarBrands-díjat nyert Hinora Marketing Group cégei reklámügynökségi és konzultációs szolgáltatásokat kínálnak, valamint egy országos terjesztési hálózatot müködtetnek. Emellett a lead ügynökségi modell keretében számos alkotót – grafikust, fotográfust, szövegírót, fejlesztöket, stb… – mentorálnak.

Lead Ügynökség 
A Magyar Brands-díjas POSITIVE by Hinora Group digitális szemléletü lead ügynökségét 2001-ben alapították. 
Egy lead ügynökség célja, hogy menedzserként segítse valamennyi terület - legyen az online,kreatív-, pr, média, vagy btl,, stb. – együttmüködését és közös gondolkodással, valamint cselekvéssel támogassa a márka integrált, 360 fokos kommunikációját. 
A lead ügynökség feladata még a megbízó más ügynökségeinek és specialistáinak közös munkájának napi szintü felügyelete és koordinálása, felelöse a kommunikációs kampány integritásáért és az operatív feladatok terveknek megfelelö teljesüléséért. Folyamatosan szervez, egyeztet az összes szereplövel és riportol a megbízói felé. 
Szolgáltatásai öt divízión keresztül érhetök el: Digitális, Kreatív, Produkció, ATL és BTL, így más ügynökségek nélkül is képes ellátni ügyfelei integrált kommunikációs törekvéseit. Ügyfeleik között egyaránt megtalálhatók a kis-, a közép-, és nagyvállalati megrendelök. 
A hazai piacon több mint 13 éves tapasztalattal rendelkezik, továbbá több mint 1000 sikeres együttmüködést mondhat magáénak. A Kreatív Online kimutatása (2013 július) szerint az ügynökség a TOP 20 legnagyobb árbevételü, magyar tulajdonú reklámügynökségei közé tartozik. A szakma eddig is számos díjjal – például Év Honlapja 2012, Arany LolliPOP 2012 – ismerte el az ügynökség munkáját. 
Hinora Bálint: „Grafikusok, programozók, alkalmazásfejlesztök, marketingesek egyaránt megtalálhatóak csapatunkban. Képzett szakemberek segítenek ügyfeleinknek, hogy elérjék kitüzött céljaikat.” 
Hinora Ferenc: „Integrált megoldásokat kínálunk köszönhetöen az öt divíziónk közötti szoros együttmüködésnek.”

Consulting 
A Magyar Brands-díjas POSITIVE by Hinora Group öt területen kínál konzultációs szolgáltatásokat: vezetöi támogatás, személyes márka, vállalati marketing/PR, értékesítési technikák és kommunikációs auditok. Az ügyfél igénye szerint mód van tanácsadásra, coachingra, gyakorlati képzésen alapuló workshopokon való részvételre, valamint az adott szervezet kommunikációs gyakorlatának átvilágítására. 
Hinora Ferenc: „A sikert nem hajszolni kell, hanem vonzani azáltal, hogy vonzóvá tesszük cégünket, és vonzó személyiséggé fejlesztjük önmagunkat.” 
A Hinora Consulting szakemberei komoly referenciákkal és tapasztalatokkal rendelkeznek mind az öt területen.

Indoor Media
A Magyar Brands-díjas POSITIVE by Hinora Group indoor média terjesztési hálózata 2002 óta sikeresen müködik. Partnereink kiadványainak állandó jelenlétet biztosítunk országosan több mint 500 ügyfélváróban, 500 brandingelt állványon, valamint 2500 háziorvosi rendelöben. Címeink között megtalálhatóak még a magánorvosi rendelök, a szépségszalonok, az autószalonok, a wellness és fittness létesítmények, az irodaházak, valamint a vendéglátóegységek. Felmérések igazolják, hogy várakozás közben az olvasási hajlandóság jelentösen megnö. 
Terjesztjük különbözö kiadók lapjainak friss lapszámait és remittenda példányait, vállalati prospektusokat, szóróanyagokat, valamint custom publishing kiadványokat. A terjesztésröl igény szerint fényképes és videós ellenörzést készítünk.

 

 

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.