Tender Hungária

Tevékenységi körök:Saját nyomdai kapacitással rendelkezö reklám-, és stratégiai ügynökség.
Képviseli:Spaics Igor 

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatkozás: 
Tender Hungária Kft. 2005-ös életre hívása óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleink a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják, amikor marketingkommunikációs feladataikkal hozzánk fordulnak. Cégünk produkciós ügynökségként indult, majd stratégiai ügynökséggé fejlődött, mely immáron már TH Produkció márkanév alatt kiemelten BTL, de igény esetén akár ATL megoldásokat szállít partnerei számára, jöjjenek a kereskedelem bármely szektorából. Erősségünk abban áll, hogy felkutatjuk az adott feladatra a legköltséghatékonyabb ár/érték arányú szolgáltatást, így ügyfeleink adott minőséghez olcsóbban jutnak hozzá, vagy adott budget mellett többletszolgáltatást kapnak.

Cégfilozófiánk, hogy nincs túl jelentéktelen feladat és nincs lehetetlen határidő. Ennek megfelelően nem utasítjuk vissza a legapróbb megkereséseket sem, mert tudjuk, hogy egy jól megoldott részfeladat megalapozhatja a bizalmat egy jelentősebb kampányprojekt iránt is, amelyre szintén felkészültek vagyunk. A határidőkkel kapcsolatban törekszünk a minél ügyfélorientáltabb hozzáállásra, ennek következtében számos alkalommal napon belül oldottunk meg akár egy hetes időtartamra optimalizált gyártásokat is.

Időközben fejlődtünk, növekedtünk. Tevékenységi profilunk mind hangsúlyosabb részévé váltak a különböző produkciós gyártások, legyen szó iroda dekorációról, bolti marketing eszközről, vagy kiállítási, kültéri brandingről. Erős területünk még a POS eszközök létrehozása a kreatív tervezéstől a gyártáson át a telepítésig. Otthon vagyunk a céges reklámajándéktárgyak beszerzésében és logózásában is, illetve jelentős tapasztalatot halmoztunk fel egyedi céges díjak, plakettek, kupák fejlesztésében. Ezért is hívtuk életre vadonatúj, TH Produkció márkanevünket.

Jelenleg gyártás oldalról már saját szélesformátumú, digitális nyomtatókkal támogatjuk ügyfeleink egyedi gyártási igényeit, melyet házon belül tartva nagyobb rugalmassággal igyekszünk megvalósítani.

Az elmúlt időszakban rendezvényszervezés területén szereztünk komoly tapasztalatokat, melyet az Ön márkáján és/vagy eseményén is készek vagyunk felhasználni.

Mindezek mellett zenei menedzsment és kiadói szolgáltatást végzünk. Korszerű módon digitális csatornákon terjesztve a világ összes országában és földrészén képesek vagyunk kiadni műveket. Tóth Andi és Berkes Olivér is bennünket választott.

Elkötelezettek vagyunk a Gentleman’s Agreement szelleme iránt, és nagy Üvegtigris rajongók vagyunk, mert tudjuk: "Olyan nincs, hogy nincs. Akkor van." :)

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.