Index Kommunikációs Kft.

Tevékenységi kör: közterületi hirdetés, reklám
Képviseli: Holló Szilvia

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatkozás: 
Az Index Kommunikációs Kft. 2003-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Korábban szakmai telefonkönyvek (Yellow Pages) kiadásával foglalkoztunk, de az internet terjedésével, létjogosultságukat vesztették ezek a kiadványok.

Mivel szorosan kapcsolódtunk a reklámszakmához, ezért azon a területen maradva indítottuk el közterületi és online divíziónkat.

Ügynökségként médiatervezésre és médiavásárlásra specializálódtunk, de ma már médiatulajdonosként is jelen vagyunk a közterületi piacon.

Számunkra legfontosabb egy kampány tervezésekor, hogy megismerjük ügyfeleink céljait és elvárásait. A saját piaci szegmensüket, termékeiket, szolgáltatásaikat Ők ismerik a legjobban. Mi a marketing részét tesszük mellé, amivel segítjük partnereinket céljaik elérésében. Általában átfogó médiamix használatával tudjuk elérni és aktivizálni célcsoportjukat.

Google minősített partnerként nagyon jó látni az általunk megvalósított online és közterületi kampányok egymásra gyakorolt hatását. A szinergiákat kihasználva költséghatékonyan tudunk jó eredményeket elérni.

Elérkeztünk ahhoz az időszakhoz, amikor már fontosnak tartjuk a szakmánkkal releváns szakmai szervezetekhez és szövetségekhez való csatlakozást. 2 éve tagjai vagyunk a Reklámszövetségnek azon belül is az out of home (közterület) tagozatnak. A reklámszakmát az utóbbi időben nagyon sok külső szabályozás éri ezért is fontos az összefogás szakmai tapasztalatok megosztása a piac szereplőivel. A marketing szoros kapcsolatban van a reklámmal ezért csatlakoztunk most a Marketing Szövetséghez is. Szeretnénk mi is hozzájárulni az iparág közös fejlesztéséhez. Nagyon fontosnak tartjuk a mai felgyorsult világban a tudásmegosztást, amely mindannyiunk számára értéket teremt, és az egész gazdaságra pozitív hatással bír.

Sok-sok tervünk van. Fejlesztjük szoftvereinket, melyekkel hatékonyabb kampányokat tudunk alkotni. Bővítjük csapatunkat, külső belső képzéseket szervezünk kollégáinknak, hogy professzionálisabban tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni.Sok-sok tervünk van. 

Bővítjük termék portfóliónkat is. Növeljük mobil eszköz flottánkat, melyek óriásplakát és citylight felépítménnyel rendelkeznek. A mobil eszközök óriási előnye, hogy a legforgalmasabb helyeken is meg tudnak jelenni, és mobilitásukból adódóan sokkal figyelemfelkeltőbbek egy statikus plakáthoz képest.

Bővebb információ:
kozteruletimedia.hu
jarmureklam.com
epulethalo.com

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.