Observer

Tevékenységi kör: médiafigyelés, médiaelemzés, BreakingNews, Kríziskommunikáció hírkövetése, esemény- és kampányfigyelés, esemény- és kampány elemzés, hirdetésfigyelés.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Webcím: observer.hu

A hír, legyen jó vagy rossz, szóljon rólunk, vagy másról, legyen tegnapi, vagy holnapi – információ, érték, amely előre visz. Az Observer abban segít, hogy a hírekből információ szülessen. 
Rendszerezhető, elemezhető, hasznosítható, partnereik üzleti előnyét biztosító információ.
Hisznek a bizalomra épülő szolgálatban – ezért személyes tanácsadással állnak megbízóik rendelkezésére az egyénre szabott szolgáltatások kialakításában.
Tradíció
A mai OBSERVER elődje 1876-ban alakult, Magyarország első sajtófigyelőjeként.
Büszkék arra, hogy cégük 2000-ben hazánkban elsőként valósította meg a teljes körű digitális feldolgozást és szállítást, megalapozva ezzel a mára egyedülálló archívumukat. 
Büszkék arra, hogy az elmúlt 25 évben közel 4 200 ügyfél több mint 45 000 kulcsszavára figyeltek.
Büszkék arra az évtizedek alatt felhalmozódott szakmai tudásra, amellyel naponta előállítják termékeiket. 
Büszkék arra, hogy egyedi, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal és személyes tanácsadókkal támogatják Ügyfeleik munkáját. 
Büszkék arra, hogy a hazai médiafigyelők közül cégük elsőként lett a FIBEP (a nemzetközi médiafigyelő szervezet) tagja. 
Innováció
A 2013-as év a megújulás és az innováció jegyében telt. Szolgáltatásaikat kibővített tartalommal, megújult formában biztosítják jelenlegi és jövőbeni Partnereiknek. 
A hazai piacon egyedülálló módon naponta több ezer cikket dolgoznak fel a nyomtatott – és online sajtóból, valamint több száz leiratot készítenek a magyar rádió- és televízió csatornák műsoraiból.
Saját fejlesztésű Monitoring szolgáltatásuk segítségével minden igényt kielégítő sajtószemlét készítenek, melyet Ügyfeleik a hét minden napján, a nap 24 órájában folyamatosan frissülő tartalommal érhetnek el. 
Céljuk olyan termékpalettát kínálni, amelyben mindenki megtalálja az igényeihez illeszkedő szolgáltatást. 
A legmagasabb minőségre törekszenek, ezért a legkorszerűbb szoftverrel, a legelhivatottabb, legtapasztaltabb munkatársak állítják elő termékeiket.

Leendő ügyfeleik szolgáltatásaikat 5 napig díjmentesen kipróbálhatják, így a gyakorlatban bizonyosodhatnak meg arról, hogy gondosan összeállított termékeik nélkülözhetetlenek a mindennapokban.

 

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.