Kreatív Vonalak Kft.

Tevékenységi kör: Márkastratégia, Arculattervezés, Holnapkészítés
Képviseli: Nagy Barna

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Webcím: www.kreativvonalak.hu

Bemutatkozás: 
Kisvállalati márkaépítéssel foglalkozunk, ami alapvetően a marketingre épül, de a mi megközelítésünkben más területek tudására is szükség van hozzá. Abban hiszünk, hogy a márkaépítés nem csak a multinacionális cégek kiváltsága, egy kisvállalat is képes lehet rá. Módszerünk három alappillére a stratégia, az arculat és a honlap.

Az elmúlt 13 évben, országszerte több száz cégnek terveztünk stratégiát és arculatot, építettünk honlapot és márkát. A hozzánk forduló cégeknek abban segítünk, hogy megragadják vevőik figyelmét és márkaként épüljenek fel a fejükben. A legváltozatosabb iparágakban szereztünk már tapasztalatokat, és nem egyszer láttuk közelről, hogy mekkora különbséget jelent, amikor egy cég nem csak profi, de profiként is tud megjelenni.

Minden munkánk során a hatékonyságra és a profizmusra törekedtünk és törekszünk ma is. Csapatunk minden tagja szívét-lelkét beleteszi egy-egy projektbe – legyen szó grafikusról, marketingesről, programozóról vagy épp projektvezetőről. Minden munkánk során a hatékonyságra és a profizmusra törekedtünk és törekszünk ma is. 

Büszkék vagyunk rá, ha a szakma is elismeri munkásságunkat: 2007 és 2015 között tizennyolc Év Honlapja Díjat és három Pakk Csomagolásdizájn Díjat érdemeltünk ki.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.