Neticle Labs

Tevékenységi kör: médiafigyelés és elemzés, online médiamonitoring, automatikus szövegelemzés, piac és konkurenciafigyelés, pályázat és tenderfigyelés, kampányhatás elemzés, értékesítéstámogatás
Képviseli: Lipusz Kinga

 Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatkozás:
A Neticle egy online és offline médiafigyeléssel és -elemzéssel foglalkozó magyar startup. A szolgáltatásunk alapja, hogy a közösségi hálókon megosztott vélemények megismerése és kielemzése különösen értékes visszajelzéssel szolgálhat bármely vállalat, márka számára. Az automatikus szövegelemzésen alapuló business intelligence megoldásainkkal, a legtöbb releváns webes vélemény megtalálásával és emberi pontosságú gépi véleményelemzésével időt és spórolunk ügyfeleinknek.A Neticle egy online és offline médiafigyeléssel és -elemzéssel foglalkozó magyar startup. A szolgáltatásunk alapja, hogy a közösségi hálókon megosztott vélemények megismerése és kielemzése különösen értékes visszajelzéssel szolgálhat bármely vállalat, márka számára. Az automatikus szövegelemzésen alapuló business intelligence megoldásainkkal, a legtöbb releváns webes vélemény megtalálásával és emberi pontosságú gépi véleményelemzésével időt és spórolunk ügyfeleinknek.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.