SBH Images Kft.

Tevékenységi körök: Vizuális tartalom szolgáltatás, gyártás és menedzsment - stock tartalom szolgáltatás, fotó és videó gyártás, médiatár szolgáltatás, tanácsadás
Képviseli: Hajnal Péter

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Webcím: hu.123rf.com

Bemutatkozás: 
Az SBH Images Kft. átfogó szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a vizuális tartalmak beszerzése (stock fotók, vektorok, mozgókép és hanganyagok), produkciós szolgáltatások (fotó és videó gyártás) valamint médiatár szolgáltatás (médiafájlok kezelés és archiválása) területén. Cégünk megoldást kínál vállalatoknak, szervezeteknek, intézményeknek, ha fotóra, grafikára, mozgóképre vagy hanganyagra van szüksége marketing, promóciós vagy reklámcélra, vagy kiadványai illusztrálására.

Jelenleg két márkával, az 123RF és GLIX márkanevek alatt kínáljuk szolgáltatásainkat.
- Az 123RF.com egy olyan stock adatbázis, ahol több, mint 70 millió illusztrációs fotó, vektoros grafika, videó és audió fájl érhető el, kedvező áron, a magyar ügyfeleket 24 órás ügyfélszolgálat, számos fizetési megoldással, pénz visszafizetési garanciával és jogi garanciával várja. Az 123RF.com helyi képviseletét a magyar mellett a szerb, horvát és bolgár paicon látjuk el.
- A glix.hu a sajtóképek, prémium minőségű illusztrációs fotók és mozgóképek otthona, itt mutatjuk be továbbá a produkciós és médiatár szolgáltatásainkat. 

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.