A4C Marketing Kft.

Vállalati tag
Vas Zoltán
A4C Marketing Kft.
Vállalati tag
Vas Zoltán
...
promóciók, nyereményjátékok; piac-, és véleménykutatások, eladáshelyi felmérések; küldemény optimalizálás (borítékolás,postázás); diákmunka szervezés
Az A4C Marketing Kft. közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nyereményjátékok, a küldemény optimalizálás és a piackutatások területén.

Promóciókkal, fogyasztói akciókkal kapcsolatos szakértői tapasztalatainkra támaszkodva a tervezéstől a teljes körű lebonyolításig vállaljuk marketing aktivitások lebonyolítását.
A nyereményjáték-szervezést szabályozó szervezetekkel (NAV SzF, NAIH), illetve közjegyzői irodákkal jó munkakapcsolatot kialakítva segítjük minimalizálni a marketing aktivitásokhoz kapcsolódó jogi és gazdasági kockázatokat.

A hagyományos piackutatási feladatokon túl foglalkozunk atipikus kutatási és adatgyűjtési projektek menedzselésével is, legyen az eladáshelyi felmérés, mystery shopping, vagy forgalom számlálás.

Teljes üzenet- és küldeménykezelési infrastruktúrát kínálunk, a perszonalizációs szoftverektől kezdve a csomagolóanyag-beszerzésen és küldemény előállításon át, az adatbázisban történő nyomon követésen keresztül a kézbesítés optimalizálásáig.

A Student Iskolaszövetkezet - mint tradicionális partnerünk - révén több, mint 25 éves tapasztalatunk van diákmunka-szervezésben. Kiválasztási és minőség ellenőrzési rendszerünknek köszönhetően megbízható és minőségi munkaerőt tudunk biztosítani, legyen az hostess szolgáltatás, adatrögzítés, kiadvány terjesztés, vagy akár gyakornoki program.

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.