TOVÁBB GYŰJTHETŐEK A "VÁROSMARKETING-GYÉMÁNTOK" - IDÉN MÁR A HATÁRON TÚLI TELEPÜLÉSEK IS CSATLAKOZHATNAK

Plusz idő, plusz lehetőségek!
MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ A VÁROSMARKETING–DÍJON

Megköszönve az eddigi jelentkezéseket, a pályázat kiírói, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete (MIM) továbbra is várja a határon belüli és határon túli nagy-és kisvárosok, önkormányzatok, a szakmai és hagyományápoló szervezetek, a helyi közösségek, a felelős vállalkozások pályázatait 2019. január 1. és 2020. február 29. között megvalósított marketing tevékenységükről.

Piskóti István, a MIM igazgatója, és MMSZ elnökségi tagként a díj egyik alapítója, egyben a zsűri elnöke kiemelte: a díj célja, hogy elismerje, népszerűsítse a városok jó marketing gyakorlatait, bővítse a szakmai tudást és együttműködést, ezáltal is segítve a városok, térségek értékei ismertségének, sikerességének növelését. Hozzátette továbbá, hogy idei újításként már határon túli települések is nevezhetnek a díjra, amellyel így a pályázat a sikeres marketing-megoldások elismerésével, a „gyémánt-díjasok” széleskörű népszerűsítésével még nagyobb területen tud hozzájárulni az igényes gyakorlatok és megoldások elterjedéséhez.

A meghosszabbított early bird, kedvezményes nevezési határidő: 2020. május 15., a pályázatokat pedig az alábbi öt kategóriában várják a szervezők:

  • Külső marketingkommunikációs megoldások,
  • Belső marketingkommunikációs programok, projektek,
  • Márka- és identitásépítés marketingje,
  • Rendezvény-esemény szervezése és marketingtámogatása,
  • Fejlesztési projektek marketingprogramjai, kampányai.

További részleteket a www.varosmarketingdij.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők, ahol folyamatosan lehetőség nyílik a pályázatok benyújtására is.

vmgy dij 2020 No2

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.