Még kedvezményes a nevezés a Városmarketing Díjra – június 3-án pedig online workshop a pályázatok tökéletesítéséhez!

Meghosszabbított nevezési határidőkkel várjuk a határon belüli és határon túli nagy-és kisvárosok, önkormányzatok, a szakmai és hagyományápoló szervezetek, a helyi közösségek, a felelős vállalkozások pályázatait 2019. január 1. és 2020. február 29. között megvalósított marketingtevékenységükről! A kedvezményes, early bird nevezési határidő 2020. május 15, amelynek során elegendő a nevezési űrlap kitöltése, a teljes pályázat elkészítésére pedig június 22-ig van minden pályázónak lehetősége.

A pályázathoz és a díjhoz kapcsolódóan, szakmai együttműködés erősítése és a tapasztalatcsere céljából 2020. június 3-án ismét megrendezésre kerül a Városmarketing Gyémánt Díj hagyományos, a felkészülést segítő konferenciája, amelyre – a jelenlegi körülményekhez alkalmazkodva – ezúttal online kerül sor.

A júniusi, online konferencia tervezett témái és előadói:

  • Új súlypontok a turizmusban – trendek és aktualitások (Rátz Tamara – Kodolányi János Egyetem)
  • A jó, a rossz és a csúf – településmarketing gyakorlatai (Tózsa István – Nemzeti Közszolgálati Egyetem)
  • „Kisvárosi” marketing és turizmus (Piskóti István – Miskolci Egyetem, Szikszó város alpolgármestere)
  • Városok, települések online megjelenése és az applikációk (Varga István – Manta Marketing, MMSZ elnökségi tag, Az Év honlapja pályázat
  • gazdája)
  • A közösségek szerepe, és a közösségi tervezés lehetősége a településfejlesztésben (Sélley Andrea – közgazdász, közösségfejlesztés, Dialóg Egyesület elnöke)
  • Projektfejlesztés: a Magyar Falu és a tervezett Kisváros Fejlesztési Program
  • Sikeres példák – sikeres személyiségek a települések „marketingelésében”

A díjmentes konferencián való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, valamint a létszámkorlát miatt a Városmarketing Díj pályázói előnyben részesülnek a jelentkezésnél. A regisztráció határideje 2020. május 31, és az alábbi űrlapon érhető el: https://www.survio.com/survey/d/mmsz-marketinggyemant

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.