Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Mi az új digitális? - Summit Online Stream powered by New Land Media/Lounge Group (x)

Most, hogy a gazdaság újraindításának feladatai terhelnek szinte minden ágazatot, a marketing és a média ismét kulcsszereplő lesz. Nemcsak a gazdasági restauráció indikátora, hanem aktív formálója is, így fontos, hogy a média- és a marketingvállalkozások mennyire felkészültek, mennyire tudják felvenni az új, világjárvány alakította, bizonyára elég váltakozó fordulatszámot. Ennek egyik központi eleme a rohamos ütemben fejlődő digitalizáció, amely minden szereplőt azonnali cselekvésre késztet. 

Ezért is éreztük elengedhetetlennek, hogy mi is megmutassuk a konferencián, merre tartunk, sőt, elősegítsük a szakma csúcstalálkozójának, a Marketing Summit Hungary-nek a digitalizációját. Így született meg a Summit Online Stream powered by New Land Media.  

hirlevel kep 600A New Land Média Kft. full service médiacég, a Lounge Group tagjaként strukturálisan is komplex kommunikációs és médiafeladatok megoldására rendezkedett be. Ezzel együtt kiemelt figyelmet fordítunk a digitális médiára, így mondhatjuk, hogy a holisztikus szemlélet mellett a digitális megoldások specialistái vagyunk. E különösen erős kapcsolódás miatt kézenfekvő volt, hogy a Marketing Summit Hungary online streamének támogatói legyünk, hiszen hazai terepnek tekintjük a digitális médiát, otthonosan mozgunk számtalan olyan külön specilizálódást igénylő területen, amelyeket sok cég külső szakértők, alvállalkozók bevonásával képes csak kezelni.

A mi megközelítésünk alapja az, hogy szeretnénk a stratégiai területeket a saját kezünkben tartani, és házon belül tudni mindazt a szaktudást, amely ehhez szükséges, hiszen csak így tudjuk magabiztosan, hatékonyan kiszolgálni partnereinket. Ehhez kiemelkedő és egyedi belső digitális infrastruktúra, valamint saját fejlesztések kellenek, amelyben élenjárók vagyunk. Ilyen például a mindent az online és digitális térbe emelő médiaadminisztrációs szoftverfejlesztésünk. Okos rendszereink folyamatos alakítása, tökéletesítése ugyanolyan fontos projektünk, mint az ügyfeleknek végzett munkánk.

Saját digitális divíziónk felkészültsége és tapasztalata alapján akár önálló entitásként is működhetne. Kiemelt partnerei vagyunk a nagyobb közösségi platformoknak, szorosan együttműködünk a Google, a Facebook és a LinkedIn csapatával. Több mint 130 Facebook oldalt kezelünk, Google partner minősítéssel rendelkezünk, és különböző ügyfelekkel Executive Sponsorship együttműködés keretében is dolgozunk a Google EMEA támogatásával. Nagy hangsúlyt fektetünk az adatfókuszú megközelítésre. Rendszeresen futtatunk Youtube Brand Lift 2.0, valamint programmatic kampányokat.

Kutatási divíziónk folyamatosan követi a digitális piac transzformációt, a fogyasztási szokások, insightok változásait. Az elmúlt évben külön foglalkoztunk a fiatalok internetezési szokásaival, a női vezetők helyzetével, a klímaváltozás megítélésével, a home office előretörésének hatásaival és fogadtatásával. Munkánk eredményeit rendszeresen publikáljuk szakmai lapokban és konferenciákon. 

Ma már nem jelent különleges előnyt a digitális média különböző területein sem, ha azt gondoljuk, hogy a saját, releváns kutatási eredmények, insightok és hajszálpontosan meghatározott érintkezési pontok nélkül nincs megfelelő médiastratégia. Sokan gondolják már így. A mi egyik fő megkülönböztető erőnk a stratégia és a megvalósítás harmóniája, tökéletes kapcsolódása és átjárhatósága, hiszen egy specialista tudja, hogy az adott területen melyek azok a finom fogások, melyek a jó megoldást zseniálissá tehetik. 

Nemcsak azt tartjuk fontosnak, hogy bemutassuk, ami nálunk már működik, hanem azt is, hogy segítsünk minél több szakembernek irányt mutatni a szakma jövőjével. Ezt persze nem kizárólag mi fogjuk megtenni, hanem az a számos előadó, akik részt vesznek a Marketing Summiton, amelynek digitalizációját, online streamelését mi támogatjuk.

Ha ez a rövid összefoglaló felkeltette az érdeklődését, és szeretne részletesebben is megismerkedni munkánkkal és a cégünk által kínált lehetőségekkel, keresse fel online felületeinket, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen!

Weboldal 
Facebook
Instagram  
LinkedIn   

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.