Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Alakítsd Te is Magyarország ügyfélélmény-érettségét!

Ügyfélélmény-fókuszú szakmai közösséget szervez a Magyar Marketing Szövetség

#mmsz #cxstrategy #research @Tengerdi Laura #cxpahungary

Szövetségünk elkötelezett a marketing szerepének és értékteremtő képességének hirdetésében és aktív alakításában. 2020 végén publikáltuk hiánypótló ágazati tanulmányunkat, a Marketing Indikátort; töretlenül hisszük, hogy a marketing értékteremtő szerepe abban ölt leginkább testet, hogy az a terméket, szolgáltatást a teljes életszakaszán végig kíséri – annak fejlesztésétől kezdve a stratégiájának kialakításán és az arculat megtervezésén, implementálásán túl egészen az eladás ösztönzéséig, illetve az azt követően nyújtott szolgáltatásokig.  Az alapvető szakmai megközelítés változatlan, az igények azonban gyorsan formálódnak és a támogató eszközök és folyamatok is szüntelen fejlődnek, éppen ezért hiánypótló szakmai közösséget szervez az MMSZ.

kleno2E formálódó tagozat célja, hogy összefogja az ügyfélélmény fejlesztésével, mérésével, és a piac- és fogyasztói szokások feltárásával foglalkozó szakembereket – mondja Klenovszki János (NRC), a közösség megálmodója.  Az MMSZ égisze alatt létrehozni tervezett MMSZ CX & RESEARCH tagozat egy olyan együttműködési, érdekképviseleti és edukációs szakmai közösség, amely elkötelezett az adatvezérelt piacfeltárási technikák alkalmazása mellett - teszi hozzá az NRC ügyvezetője.

A közösség célja, hogy holisztikus szemléletet alakítson ki ezen a szakterületen,  éppen ezért is működik együtt a Szövetség a CXPA-vel (Customer Experience Professionals Association), tehát az ügyfélélmény szakértők globális szervezetével, illetve annak magyarországi képviselőivel is - emeli ki Tengerdi Laura, CCXP Hungary Network Lead.

tengerdi

Ezen célok támogatására, a szakmai közösség indítóprojektjeként az MMSZ az online- és a piackutatási területen aktív vállalati tagjával, az NRC-vel olyan egyedülálló piacfelmérést tervezett, melynek keretében feltérképezik a hazai megbízók ügyfélélmény menedzselési és fejlesztési, valamint piac-, és fogyasztókutatási gyakorlatát is. A kutatást a CXPA által meghatározott keretrendszer és 6 kompetencia mentén végezzük, a globális szervezet magyarországi tagozatának segítségével. A közösség tagjai hiszik, hogy korszerű szemléleten alapuló technikák mentén végső soron jobb üzleti és marketingdöntéseket hozhatnak, és ez a cégek számára nagyobb bevételt eredményezhet – világítja meg a kezdeményezés hátterét Tengerdi Laura (Budapest Bank).

Csatlakozz hozzánk megbízó vagy szolgáltató partnerként, kapcsolódj be a kutatásba és vegyél részt 2021. május 27-én az MMSZ CX&RESEARCH webináriumán, ahol a kutatást készítő szakértők (Katona Norbert, Tengerdi Laura, Falus Tamás, Sinka Gabriella, Hantosi Bálint, Ágoston László, Káli György, Keszőcze Fruzsina) megosztják a felmérés eredményeit.

Bővebb információt az eseményről, a kezdeményezésről, illetve a kutatásról itt találhatnak az érdeklődők.

mmsz1nrc1cxpa1sdd1mm1

 

                  

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.