Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

BEMUTATJUK A MARKETING SUMMIT TÁMOGATÓIT! VI.

summit image post 20210721 v2

Az előző évekhez hasonlóan ismét igazán impozáns szponzorokkal és együttműködő partnerekkel büszkélkedhet a Marketing Summit, akiket összeköt, hogy elkötelezetten hisznek a marketing erejében. A következő cikkjeinkben őket is bemutatjuk.


 

Idén is Gold támogatója rendezvényünknek az MVM. Jákó Eszter, az MVM Csoport kommunikációs igazgatója is részt vesz a Summit PLAY videós platformunkon később megnézhető „Az innováció szerepe a pandémia alatt és után” című kerekasztal-beszélgetésen.

MVM Marketing summit STATIK 600x308 0910


 

Rendezvényünk Bronze támogatója a Viasat Explore, akik jóvoltából a Sissi pavilonnál greenbox fotózáson vehetnek részt vendégeink - ebédszünettől egészen sötétedésig!


 

Rendezvényünk Bronze támogatója a KÉSZ Group, amelynek marketing és vállalati kommunikációs igazgatója, Metykó Tibor is részt vesz a „Jövő marketingszervezetei – powered by Rossmann” kerekasztal-beszélgetésünkön.


A Marketing Summit infokommunikációs partnere a T-Systems – támogatásukkal ebben az évben is dedikált Marketing Summit applikációval készülünk, amelyen a teljes, friss programot, a speakerek listáját és más hasznos információkat osztunk meg.A vállalat brand és kommunikációs stratégája, Varga Tibor „Megabájtok és algoritmusok - egy B2B márka újrapozícionálása” című előadását is meghallgathatod a Digital Hack teremben!


Rendezvényünk egyik partnere a Digitális Reklám.

Miért éri meg digitális reklámot és digitális kijelzőket használni? 
Ha érdekel, megtudhatod a Marketing Summiton, de itt is adunk egy kis ízelítőt:

  • A digitális megjelenés fokozza a vásárlói élményt.
  • Növeli a vállalat imázsát és támogatja az értékesítést.
  • Digitális reklámmal naprakészen tarthatod céged marketing hirdetéseit nyomdaköltség nélkül.
  • Bármikor bárhonnan módosíthatod digitális kijelzőid tartalmát.
  • Interaktív felületen animációkat és videókat is megjeleníthetsz, ami vonzza a tekintetet.
  • Kiemel a versenytársaid közül.

Ha szeretnél többet megtudni, keresd őket a Marketing Summiton szeptember 16-án a Haris Parkban a Digitális Reklám standjánál, vagy látogass el weboldalukra

 

 

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.