Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

OMÉK KIÁLLÍTÁS MARKETING DÍJ 2021

 

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás társrendezvényén, a 80. OMÉK-on átadták a kiállítási marketingmunkát elismerő OMÉK Marketing Díjakat. Az elismerő okleveleket és plaketteket dr. Totth Gedeon, a Magyar Marketing Szövetség Elnökségi tagja, az Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat vezetője adta át.

A kiírók a kiállítási Marketing Díjjal a gazdaság egyik kiemelt területeként kezelt mezőgazdaság és élelmiszeripar eredményességét kívánja támogatni és erősíteni, megfelelő publicitást biztosítani a jó szakmai példáknak, üzleti sikereknek, erősíteni a cégek jó hírét, presztízsét példát állítva és ösztönözve a magasabb szakmai tudás elérésére, a jó gyakorlat alkalmazására.

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a pályázatokat egy, az Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat által felkért szakmai zsűri bírálta el, majd pedig a helyszínen személyesen is meggyőződtek a standok, illetve a standokon folyó kiállítói tevékenység színvonaláról.

Ebben az évben a Magyar Marketing Szövetség az oklevélen és emlékplaketten túl további jutalomban részesítette a díjazottakat. Kedvezményes, a győzteseknek ingyenes részvételi lehetőség biztosításával, a marketingszakma legnagyobb hazai rendezvényére a jövő évi Marketing Summit-ra, továbbá bemutatkozási lehetőséggel a Magyar Marketing Szövetség újjá alakult honlapján.

Élelmiszeripari kategóriában az OMÉK kiállítási Marketing díját a Takarékbank nyerte. A zsűri nagyra értékelte azt a koncepciót, amely alapján a Takarékbank összefogta üzleti partnereinek egy csoportját, és olyan megjelenést biztosított számukra, melyben egységesen, azonos design-al, a Takarékbank standján tudtak megjelenni.

Agrár kategóriában az OMÉK-n idén először kiállító Marton Genetics nyert. Az „újonc” nagyon profi előkészítéssel, a standon megjelenő rendkívül kreatív megoldásokkal, igen színvonalas, jól szervezett standmunkájával érdemelte ki az elismerést.

A zsűri Elismerő oklevéllel tüntette ki a Simon Gyümölcs Kft.- a színvonalas előkészítő munkájukért, az általuk alkalmazott innovatív standtevékenységükért.

Dr. Totth Gedeon a díjak átadásakor kiemelte, hogy a díjazottak például szolgálhatnak a kiállításokon és annak előkésztése során végzett marketingtevékenységükkel.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.