Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

39 szakember, 7 kerekasztal - Már elérhetőek a sosem publikált Summit Play kerekasztal beszélgetések

A Marketing Summit Hungary változatlanul a szakma és az üzleti élet csúcstalálkozója, de idén még az eddigieknél is többet nyújt, köszönhetően az új digitális platformnak. A csúcstalálkozó idén az egyedülálló Summit Play online felületével egészült ki, amely folyamatosan exkluzív tartalmakkal támogatja a szakma szereplőit és az üzleti döntéshozókat.

Óriási izgalommal és büszkeséggel adjuk hírül, hogy a Summit Play-en publikálásra került az a 7 exkluzív szakmai kerekasztal-beszélgetés, amelyek az esemény zártkörű különtermében a Lounge Group lebonyolításában kerültek felvételre. A Magyar Marketing Szövetség és a Lounge Group együttműködése egy olyan előremutató kezdeményezés, ami egyben a jövőt is megjeleníti, hiszen az exkluzív, máshol nem elérhető szakmai tartalmak a hagyományos és digitális megoldásokat ötvöző hibrid tudástranszfer megteremtését szolgálják. Szövetségünk és a Lounge Group szoros szakmai partnersége nem újkeletű, a tavalyi nagysikerű Marketing Diamond Awards is a cégcsoport közreműködésével valósult meg, így nagy örömmel vágtunk bele ebbe a közös új projektbe, amiről már elmondható, hogy több, mint 500 szakembert ért el a felületén.

LGRxMSP

A kerekasztal beszélgetés résztvevői között megtalálható az a kreatív szakember, aki a marketingkommunikációs szektorból elsőként szerepelt a Forbes címlapján, de az iparági vélemény-vezérek listáját bővíti a Marketing Döntéshozók Klubjának életre hívója, több irodalmi díj kitalálója és egy igazi startup mentor is.

A megszólalókhoz csatlakozott az a szaktekintély is, aki első magyarként tette le a világ legmagasabb szintű PR vizsgáját; nyilatkozik Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatójának felsővezetője és az a szakember is, aki márkájáért nemcsak az Európai Uniós, hanem az orosz és latin-amerikai piacokon is felel.

Mivel a beszélgetőpartnerek között akadnak olyanok is, akik egyébként a rendezvényen nem adtak elő, ezért a Summit Play digitális tartalmai az eseményen megjelent résztvevők számára is nagyszerű lehetőséget biztosítanak ismereteik bővítésére.

sajtokozlemeny foto 2

A Summit Play felületen nemcsak a hét kerekasztal-beszélgetés, hanem a konferencia – sehol máshol nem megtekinthető – előadásai is elérhetőek a felhasználók számára. Az oldalt folyamatosan érdemes látogatni, mert az előzőeken kívül számos, máshol nem elérhető, a rendezvény szervezőivel és szereplőivel készített exkluzív interjúk, valamint a későbbiekben is további tartalmak lesznek elérhetőek.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.