Vállalati tagunk, a Menedzserképző Központ közelgő rendezvényei

Kérjük, fogadjátok érdeklődéssel egyik tagunk, a Menedzserképző Központ képzésajánlóit.

Stressz legyőzése, megoldáskeresés, érvelés, önfegyelem – „Stressz- és kríziskezelés a munkában és a magánéletben” előadás
Módszerek, eszközök egyedi szemléletmódból

 Stressz és válságkezelés workshop 600x308

Hogyan nézzünk szembe a problémákkal? Miként álljunk bele a helyzetekbe? Hogyan nézzünk szembe a problémákkal? Miként álljunk bele a helyzetekbe? Hogyan kezeljük és győzzük le a stresszt? Hogyan keressünk megoldásokat pánikolás helyett? Miként érveljünk, és hogyan hallassuk a hangunkat? Hogyan gyakoroljunk önfegyelmet és miként összpontosítsunk a problémára?

Előadás tematika
Kedvezményes jelentkezés


Tárgyalások tudatos irányítása, kritikus helyzetek, kérdezéstechnika, meggyőzés – „Asszertív tárgyalástechnika” workshop

Asszertív tárgyalástechnika workshop 600x308

A workshop interaktív formában valósul meg, így a létszám 25 főben limitált! A képzés B2B és B2C területen szolgáltatók számára egyaránt hasznos lehet!

Hogyan alakítsunk ki egy számunkra nehéz helyzet vagy tárgyalópartner kezelésére saját eszköztárat? Hogyan lehet kapcsolódni valakihez, akitől első gondolatra kiráz bennünket a hideg? Hogyan alakítsunk ki egy számunkra nehéz helyzet vagy tárgyalópartner kezelésére saját eszköztárat? Hogyan lehet kapcsolódni valakihez, akitől első gondolatra kiráz bennünket a hideg? Hogyan lehet tudatosan befolyásolni anélkül, hogy manipulatívnak tartsanak bennünket? Hogy lehet tudatos kérdezéstechnikát alkalmazni? Hogyan alakítható az első benyomás?

Workshop tematika
Jelentkezés


Karrier (újra)tervezés, önmenedzsment – előadásKarrier (újra)tervezés, önmenedzsment – előadás
Merjünk nagyot álmodni és újratervezni a karrierünket, életünket!

Onmenedzsment

Honnan vegyünk ehhez elég erőt? Hogyan küzdjük le a félelmünket? Hogyan határozzuk meg a belső motivációnkat? Milyen módszerek léteznek az önmenedzselésre? Hogyan fejlesszük az érzelmi intelligenciánkat a konfliktusok és nehéz helyzetek kezelésére? Mikor és milyen helyzetekben kell „újratervezni” a stratégiánkat? 

Előadás tematika
Kedvezményes jelentkezés

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.