Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Promóció a gazdálkodóknak? Digitalizáció az agráriumban

A proMO2020 égisze alatt olyan hasznos anyagokat oszt meg vállalati tagunk, az A4C Marketing Kft., melyek a marketing eladásösztönzéshez kapcsolható megszokott, de nem megfelelően értelmezett, vagy újszerű területeihez kapcsolódnak.  

A promócióktól távol álló, működésében mégis hasonló projekt megvalósítására kapott felkérést az A4C Marketing Kft. partnerüktől, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarától április elején.

Mivel a fennálló helyzet nem tette lehetővé, hogy az ügyfélkapcsolatokért felelős NAK munkatársak (Falugazdászok) személyes találkozók alkalmával véglegesítsék az érintettekkel az idei területalapú támogatáshoz (Egységes Kérelem) szükséges pályázati anyagokat, szükségessé vált egy könnyen használható, online megoldás, amelynek segítségével a gazdálkodók határidőre tudják benyújtani a szükséges kérelmeket.

A több mint 100.000 főt érintő pályázatok mindegyike 20-60 oldalas dokumentum, vagyis rendkívül nagy adatmennyiséget kellett rövid idő alatt, szigorú határidőket tartva, a legbiztonságosabb körülmények között tárolni és kezelni.

Ehhez - felhasználva a vállalat sok száz promóciós microsite működtetésénél szerzett tapasztalatait - az A4C Marketing Kft. egy online platformot fejlesztett, amelyre a Falugazdászok feltölthették az ügyfeleik pályázatához szükséges adatokat, illetve dokumentumokat.

nak

A feltöltött anyagokat jóváhagyásra, e biztonságos rendszer segítségével e-mailben automatikusan továbbították az érintetteknek, illetve külön kérésre nyomdai minőségben postázták is a dokumentációt.

A projektben érintett szereplők nyereményt ugyan nem kaptak, viszont motivációjuk még nagyobb volt, hiszen az elfogadott pályázattal megítélt támogatások meghatározók a gazdálkodók életében, ennek megfelelően az érintettekkel való együttműködés hatékony és sikeres volt.

Ezzel sok éve alkalmazott eljárásmód került megújításra olyan formában, amely az adatbiztonság megőrzése mellett segíti a kérelmek rugalmasabb benyújtását.

Nézd meg az A!C Marketing Kft, referencia promócióját is: https://promociok.a4c.hu/

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.