Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

A Marketing Summit bemutatja: Supercharge - a jövőtálló marketing fejlesztésének támogatója

Supercharge - We build futures, not just tech

A Supercharge innovációs ügynökségként digitális termékek tervezésével és fejlesztésével foglalkozik. A cég testreszabott, stratégiai jelentőségű megoldásokkal segíti nemzetközi és hazai ügyfeleit üzleti tevékenységük újrafogalmazásában és kiterjesztésében. A Supercharge lépésről lépésre viszi közelebb partnereit egy kívánt jövőbeli pozíció eléréshez – jelentsen ez növekvő felhasználói bázist vagy épp javuló piaci eredményeket.

mmsz newsletter

Az elmúlt tíz év során a Supercharge számos európai, amerikai és ázsiai vezető vállalat applikációit készítette el, szakértő módon kombinálva fejlesztői, UX, UI, valamint tanácsadói szolgáltatásait. Az ügynökség sokoldalú portfóliója a piac legnagyobb mobilbankjaitól a forradalmi startup-ötleteket megvalósító alkalmazásokig terjed. Az elkészült termékek nap mint nap milliós nagyságrendű felhasználói bázist szolgálnak ki, és előremutatóan befolyásolják a világ alakulását.

A céget a Financial Times és a Deloitte egyaránt a leggyorsabban növekvő európai vállalatok közé sorolta. Budapesti székhelye mellett a Supercharge Londonban és Amszterdamban nyitott irodát.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.