Néhány kattintással elérhető a Neticle intelligens kérdőívkészítő szoftvere, a Zurvey.io

Az intelligens szövegelemzéssel foglalkozó MMSZ tagunk, a Neticle újabb mérföldkőhöz ért: megoldásaik már elérhetők Horvátországban és Svájcban is, valamint kérdőívkészítő- és elemző eszközük, a Zurvey.io bárki számára hozzáférhető csupán néhány kattintással. 

2008 neticle new countries

A szövegelemző cég tovább halad a nemzetközi növekedés útján: tavasszal lépett piacra Csehországban és Szlovákiában, augusztus elejétől pedig már elérhetők Horvátországban és Svájcban is – ezzel 15-re nőtt az országok száma, ahol jelen vannak. Ennek köszönhetően ügyfeleiknek régiós szinten biztosítják emberi precizitású szövegelemző szolgáltatásaikat: az online médiafigyelésre épülő Media Intelligence-t, valamint a kérdőívkészítő Zurvey.io-t. Utóbbi termékük a napokban mindenki számára elérhető lett: a pár perces online regisztráció után bárki ingyenesen kipróbálhatja az intelligens kérdőívkészítő- és elemző szoftvert, amely a szabadszavas válaszokat is percek alatt analizálja.

„Büszkék vagyunk arra, hogy most két jelentős eredményről is beszámolhatunk” – mondta Kiss Bernadett, a Neticle marketingvezetője. „Az utóbbi hónapokban kialakult új rend, a körülményekből fakadó, háttérben meghúzódó bizonytalanság ellenére is magabiztosan tudunk dolgozni és sikeresen elérni kitűzött céljainkat” – tette hozzá.

2008 neticle zurvey pa

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.