Future Promotion Forum - Már lehet regisztrálni vállalati tagunk, a Canon által szervezett nemzetközi konferenciára!

MULTISENSORY MARKETING NÖVELI A ROI-T

Mert a fogyasztó is ember!

FUTURE PROMOTION FORUM 2020. október 14. 14.00-16.00

A kommunikációba fektetett erőforrások megtérülési rátáját évről évre javítani kell, miközben a fogyasztóik egyre több szegmensre csoportosíthatók és a csatornák számának gyarapodásával a kommunikációs zaj is növekszik. Október 14-én délután tartjuk a Future Promotion Forum konferenciánkat, ahol adatokat és ötleteket osztunk meg európai szakemberektől a márkaépítés eszköztáráról, a fogyasztói bizalom erősítésére és a marketing költségek megtérülési arányának növelésére szolgáló ötletekkel. Minden ősszel több, mint 400 európai marketing szakembert fogadunk a Canon németországi bemutatótermében, szakmai tapasztalatcserére. Idén az előadások online platformra kerülnek, így hosszabb utazás nélkül még több szakember számára nyílik meg a részvétel lehetősége.

Miről lesz szó az előadások során?

  • A digitális marketing adatok átültetése érzelmi töltetű fogyasztói kommunikációba.
  • Hiper-perszonalizáció a fogyasztói hűség építésére és a vásárlási érték növeléséhez.
  • Programmatic print az automatizált marketing kampányban.

 IRA

 MdB

Richard Askam

Moderátor

Mark de Bruijn

Nyitó beszéd

Moderátorunk, ahogy tavaly, is Richard Askam, akinek nevéhez fűződik a Coca-Cola 2014-es nagy sikerű európai kampánya, a ShareaCoke. A nyitó előadást a Smartly.io marketing igazgatója tartja, aki saját tapasztalatait osztja meg sikereiről a mai technológia-fókuszú világunkban is emberi és érzelmes vásárlói élmény kialakításáról. Mark de Bruijn az egyik friss marketing bestseller, “A fogyasztók is emberek” című könyv holland szerzője, az európai B2B marketingvezetők top100-as listáján is jegyzett szakember.  

További előadóinkról a regisztrációs oldalon tájékozódhatsz. A program részleteit a regisztrációt követő visszaigazoló levélben olvashatod. Az előadások angol nyelven folynak. Előadóink készséggel válaszolnak felmerülő kérdésekre. Magyarországi résztvevőink ki is próbálhatják a kivételes digitális nyomtatási alkalmazásokat, ehhez adunk gyártási kedvezményeket, melyek 2021. május 31-ig válthatók be. A kuponfüzetet az előadásokra regisztrált érdeklődők számára küldjük online és offline.

Regisztráció az európai eseményre itt!   

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.