Még áramvonalasabb adatfolyamok: itt a Neticle Media Intelligence legújabb verziója

2010 Neticle V3 cover

Felhasználói visszajelzések és a leghatékonyabb médiaelemzési módszerek inspirálták vállalati tagunk, a Neticle termékfejlesztését. A népszerű eszközt újraprogramozva, szebb köntösbe öltöztetve és hasznos funkciókkal bővítve tárják most a felhasználók elé. A friss verzió már a nagyvállalati igényeket szem előtt tartva készült.

A Neticle fő terméke immár nyolc éve van a piacon, de a cég még mindig telis-tele van ötletekkel annak kapcsán, hogyan szolgálhatnák ügyfeleiket még professzionálisabb szövegelemzési megoldásokkal. Ezúttal a következő célok eléréséhez adnak fejlettebb eszközöket a felhasználók kezébe:

  • Kevesebb manuális munka és még gyorsabb döntéshozatal

V3 chart 01

Az intelligensebb felületnek köszönhetően a Neticle Media Intelligence felhasználóinak már csak egyetlen kattintásba kerül a főbb összefüggések feltárása. Gyorsan érthetővé válnak az online világ trendjei és kivételei egyaránt, sőt, a rendszer automatikus értesítéseket küld az adott piac változásairól.

  • A nemzetközi cégek igényeire szabva

V3 chart 02

A Neticle földrajzilag is megkülönbözteti az említések forrásait, vagyis egy cég online megítélése külön-külön megvizsgálható például Ausztriában vagy Németországban. A közel emberi pontosságú tartalomelemzés már 19 nyelven elérhető, így a felhasználók valós időben követhetik nemzetközi tevékenységük online megjelenését.

  • Egyszerűbb adatexportálás és -integráció

2010 Neticle V3 03

A Neticle Data API segítségével a házon belüli rendszerekbe integrálhatók a KPI-ok, közösségi média eredmények és a versenytársak adatai. A felhasználók valós idejű adatkapcsolatot is létrehozhatnak a saját belső platformjukkal, vagy exportálhatják az adatokat saját riport létrehozásához PNG, JPEG, XLSX, CSV vagy SVG formátumban is.

Milyen volt a fejlesztési folyamat?

“Account csapatunk rengeteg visszajelzést kap ügyfeleinktől, aminek nagyon örülünk. Ugyanakkor meg kellett találnunk az egyensúlyt a lehető legtöbb új funkció beépítése és egy stabil, jól működő rendszer fenntartása között” - emelte ki Horváth Róbert, a Neticle CTO-ja. “Nagyon élveztem a csapatmunkát a fejlesztés közben. Izgalmas volt látni, hogy milyen sokféleképpen megközelíthető ugyanaz a probléma - rengeteget tanultunk egymástól.”

A frontend fejlesztői csapatban egy idő után világos kép alakult ki az elérendő célról, egyfajta hatodik érzéket fejlesztettek ki, ami sokat segített a beépítendő funkciók, illetve azok megvalósítási módjának kiválasztásában.

“Szuper lett az új verzió, nagyon elégedett vagyok vele. Csapatként is rengeteget fejlődtünk közben, néha úgy érzem, már-már olvasunk egymás gondolataiban, ami a programozásunkon is látszik” - mondta a folyamatról Szigeti Ádám frontend fejlesztő.


A Neticle intelligens média- és szövegelemzője az internetet (cikkeket, fórumokat, közösségi média említéseket és hozzászólásokat) átkutatva összegyűjti bármely cég, márka, termék vagy téma publikus említéseit, majd a találatokat algoritmusa segítségével közel emberi pontossággal elemzi. A 2012-ben indult cég immár 18 ország piacán van jelen, és a médiaelemző eszköz mellett kérdőívszerkesztő termékkel és két saját API-val is rendelkezik.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.