Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

900 milliós befektetéssel nyit új távlatokat vállalati tagunk, a Billingo a hazai vállalkozások életében

A Széchenyi Alapok Zrt. 900 millió forintot fektetett a Magyar Marketing Szövetség vállalati tagjába, a Billingóba, ezzel óriási lendületet adva azoknak a jelenleg is zajló termékfejlesztéseknek, melyekkel az online számlázó végleg kiléphet a számlázóprogram skatulyából és egy többfunkciós, a vállalkozásvezetést és a pénzügyek kezelését egyszerűsítő online üzleti platformmá alakulhat.

A tőkebefektetést egy intenzív, közel féléves időszak előzte meg, melynek során a Billingo több hazai és nemzetközi befektetővel tárgyalt. Mindvégig fontosnak tartották, hogy egy egyenrangú partnert találjanak, amely az SZTA esetében teljes mértékben megvalósult.

Jobbágy Dénes, a Széchenyi Alapok elnök-vezérigazgatója szerint a Billingo tökéletes piaci pozícióban van ahhoz, hogy a járványhelyzet miatt felgyorsuló digitalizáció nyertese legyen mind a hazai piacon, mind a régióban. Befektetőként meggyőző volt számukra, hogy a Billingo önerőből vált a hazai piac egyik legnagyobb és leginnovatívabb számlázójává.

Mint mondja, az SZTA elsősorban racionális piaci befektetői szemléletét adja a projekthez, az operatív vezetésbe nem kívánnak beleszólni.

A Billingo az elmúlt 5 évben folyamatosan több mint duplázta árbevételét és felhasználószámát, de az idei esztendőben a termékfejlesztéseknek köszönhetően még nagyobb bővülésre készülnek.

A nagyközönség a hetekben ismerhette meg  Billingo Marketplace-t, amelynek virtuális polcain különböző hasznos, vállalkozássegítő szolgáltatások sorakoznak és melyek listája folyamatosan bővül. A saját piactérrel a Billingo letette a multiplatformmá alakulása alapkövét. Nemrégiben mutatkozott be a Pályázatfigyelő, melyet egy sor új szolgáltatás követ majd: kockázatkezelés, dokumentumkezelés, szerződés menedzsment és pénzügyi szolgáltatások is segítik majd a vállalkozások életét.  A Billingo egy olyan üzleti platformmá válik, amely megkönnyíti a hatékony cégvezetést és a pénzügyek egy helyen történő kezelését.

– A Billingo a következő hónapokban felrázza a hazai felhőalapú megoldások piacát és készen áll, hogy startup-sikersztorit írjon Magyarországon. Az üzleti sikerek mellett pedig fontos cél a dimenzióváltás a vállalkozások életében, ahol az átlátható vállalkozásvezetés és az értékteremtés játszik főszerepet – mondja Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.