Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

A megbízói oldal számára készített márkakutatási kérdőívet vállalati tagunk, a Beyond Partners

Mi lenne, ha a márkák teljes mértékben betölthetnék a szerepüket?

Egy márka nem csupán a megkülönböztetés, vagy az értékesíthetőség eszköze. A márka az az érdemi különbség, ami hosszú távon elkötelezi az embereket. Szervezeten belül és azon kívül egyaránt. Ez akkor lehetséges, ha a márka egy az üzlet lényegével és megtapasztalható valamennyi ügyfél interakcióban.

Azt feltételezzük, hogy ez a mai magyar marketing szcénában még nem általános gyakorlat. Vajon mi hiányzik ehhez? És mit lehet tenni érte?

Ezt szeretnénk feltárni a kutatásunkkal és az eredményeire épülő javaslatainkkal.

Nálatok mi a helyzet, teljes mértékben betölti a szerepét a márkátok? Vajon hogyan álltok e tekintetben a magyar átlaghoz képest?

Amennyiben Te a cégeden keresztül a megbízói oldalt képviseled szánj húsz percet az anonim kérdőívünk kitöltésére, így nem csak megjelenik a Ti helyzetetek a nagy képben, de összevethetővé is válik azzal. A kérdések megválaszolása egyben egy jó önreflexiós gyakorlat is és amennyiben szeretnéd, első kézből értesülhetsz a kutatás eredményéről.

Link a kérdőívhez https://www.surveymonkey.com/r/YGZCDJM

Ha úgy érzed, nem Te vagy a legilletékesebb a kérdésben, vagy szerinted helye lenne más véleményének is a kutatásban, továbbítsad a kérdőív linkjét az illetőnek!

Köszönjük, hogy hozzájárulsz a kutatásunk sikeréhez!

A nyilvánvalón túli válaszok komplex kérdésekre

A Beyond Partners stratégiai tanácsadó alapítóiként három önálló területet egyesítünk. A vállalat működtetését, a márka menedzsmentjét és a termékek, szolgáltatások fejlesztését.

Dr. Molnár Imre: nagyvállalatoknál szerzett több évtizedes felsővezetői gyakorlattal a hátam mögött -- az üzleti racionalitáson túl -- tudom, hogyan működnek a szervezetek és miként lehet változtatni rajtuk.

Havasi Zoltán: közel három évtizednyi marketingkommunikációs és márkaépítési múltam megtanított arra, hogy hamis ígéretet fenntartani drága mulatság, mert a márkák a mindennapi tapasztalásokban épülnek leginkább.

Turi Tamás: az ügyfélkiszolgálás fejlesztésén és a termék-, illetve szolgáltatásfejlesztés terén szerzett tapasztalatom rávilágított arra, hogy mennyire fontos érteni az emberi tényezőt az üzleti siker érdekében.

Sok mindenben különbözik a véleményünk, de abban egyetértünk, minél több szemszögből vizsgálunk meg valamit, annál jobban fogjuk érteni azt. És ha a különböző területek tudását és eszközeit összehangoljuk, jobb eredményre jutunk, mint ha mindenki külön-külön hozná a legjobb formáját.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.