Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Bemutatkozik az OMÉK Kiállítás Marketing Díjának agrár kategóriában induló nyertese, az OMÉK-n idén először kiállító Marton Genetics.

Az „újonc” nagyon profi előkészítéssel, a standon megjelenő rendkívül kreatív megoldásokkal, igen színvonalas, jól szervezett standmunkájával érdemelte ki az elismerést. 

omek marketing dij03

Új arculattal, és az immár 30 éve jól megszokott, kiváló minőségű vetőmagokhoz tartozó magas színvonalú szolgáltatásokkal folytatja működését a Marton Genetics® cégcsoport.  A megújult brand egyik fő célja, hogy sikeresen megszólítsa a gazdálkodók új generációját is. A martonvásári Marton Genetics® márkanév továbbra is a magas fokú innovációra összpontosít és szem előtt tartja a 70 éves múlttal rendelkező martonvásári vetőmagokra jellemző olyan értékeket, mint a gazdálkodókkal való szoros kapcsolat, a mezőgazdasági szaktudás és a biztos nemesítői háttér. A Marton Genetics® képviselői a gazdálkodókkal közösen továbbra is azon dolgoznak, hogy minden téren fenntarthatóbb mezőgazdasági gyakorlatokat alakítsanak ki a gazdaságokban.

A Bázismag Kft. és az Elitmag Kft. alkotta cégcsoport a korábbi hagyományos piacok és termékek mellett gyorsan bővíti a szaporított, forgalmazott termékek körét, és újabb európai és Európán kívüli piacokon is megjelenik.

A már jól ismert Marton Genetics® márkanév alá felsorakoztatták legkiválóbb termékeiket, s a piaci igényeket szem előtt tartva fejlesztik a márkacsaládot; évről-évre folyamatos termékfejlesztéssel és frissülő kínálattal biztosítják a gazdálkodók elvárásainak megfelelő, kiváló minőségű vetőmagokat. Ismert, hogy a magyar vetőmag-előállítás és -termesztés a magyar mezőgazdaság csúcsteljesítménye, amely évente csaknem 190 milliárd forint értékű árut állít elő. Ennek a stratégiai ágazatnak kiemelkedő és meghatározó szereplője a Marton Genetics® cégcsoport.

A MARTON Genetics filozófiájában fontos szerep jut az együttműködésnek, javaslataikkal igyekeznek segíteni a partnert a számára optimális termékek kiválasztásában. 

Logo

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.