Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Saját Hírek

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Első lépés: megalakult a Magyar Marketing Szövetség Zöld Tagozata A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) programjai elsősorban a gazdasági és szakmai értékteremtésre fókuszálnak, ezekkel párhuzamosan azonban társadalmi és környezeti értékteremtést támogató, ügyekre reflektáló kezdeményezéseket is életre hív a szakmai szervezet. Mindezek előszobája a most alapított új tagozat, amelynek célja, hogy platformot biztosítson azoknak a márkáknak, vállalatoknak, akik szem előtt tartják a környezeti fenntarthatóság elveit, az egyeztetést és a közös álláspontok kialakítását e területen a szakmán belül.
    Read More
  • A Marketing Summit Hungary változatlanul a szakma és az üzleti élet csúcstalálkozója, de idén még az eddigieknél is többet nyújt, köszönhetően az új digitális platformnak. A csúcstalálkozó idén az egyedülálló Summit Play online felületével egészült ki, amely folyamatosan exkluzív tartalmakkal támogatja a szakma szereplőit és az üzleti döntéshozókat. Óriási izgalommal és büszkeséggel adjuk hírül, hogy a Summit Play-en publikálásra került az a 7 exkluzív szakmai kerekasztal-beszélgetés, amelyek az esemény zártkörű különtermében a Lounge Group lebonyolításában kerültek felvételre. A Magyar Marketing Szövetség és a Lounge Group együttműködése egy olyan előremutató kezdeményezés, ami egyben a jövőt is megjeleníti, hiszen az exkluzív, máshol nem elérhető szakmai tartalmak a hagyományos és digitális megoldásokat ötvöző hibrid tudástranszfer megteremtését szolgálják. Szövetségünk és a Lounge Group szoros szakmai partnersége nem újkeletű, a tavalyi nagysikerű Marketing Diamond Awards is a cégcsoport közreműködésével valósult meg, így nagy örömmel vágtunk bele ebbe a közös új projektbe, amiről már elmondható, hogy több, mint 500 szakembert ért el a felületén. A kerekasztal beszélgetés résztvevői között megtalálható az a kreatív szakember, aki a marketingkommunikációs szektorból elsőként szerepelt a Forbes címlapján, de az iparági vélemény-vezérek listáját bővíti a Marketing Döntéshozók Klubjának életre hívója, több irodalmi díj kitalálója és egy igazi startup mentor is. A megszólalókhoz csatlakozott az a szaktekintély is, aki első magyarként tette le a világ legmagasabb szintű PR vizsgáját; nyilatkozik Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatójának felsővezetője és az a szakember is, aki márkájáért nemcsak az Európai Uniós, hanem az orosz és latin-amerikai piacokon is felel. Mivel a beszélgetőpartnerek között akadnak olyanok is, akik egyébként a rendezvényen nem adtak elő, ezért a Summit Play digitális tartalmai az eseményen megjelent résztvevők számára is nagyszerű lehetőséget biztosítanak ismereteik bővítésére. A Summit Play felületen nemcsak a hét kerekasztal-beszélgetés, hanem a konferencia – sehol máshol nem megtekinthető – előadásai is elérhetőek a felhasználók számára. Az oldalt folyamatosan érdemes látogatni, mert az előzőeken kívül számos, máshol nem elérhető, a rendezvény szervezőivel és szereplőivel készített exkluzív interjúk, valamint a későbbiekben is további tartalmak lesznek elérhetőek.
    Read More
  •   Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás társrendezvényén, a 80. OMÉK-on átadták a kiállítási marketingmunkát elismerő OMÉK Marketing Díjakat. Az elismerő okleveleket és plaketteket dr. Totth Gedeon, a Magyar Marketing Szövetség Elnökségi tagja, az Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat vezetője adta át. A kiírók a kiállítási Marketing Díjjal a gazdaság egyik kiemelt területeként kezelt mezőgazdaság és élelmiszeripar eredményességét kívánja támogatni és erősíteni, megfelelő publicitást biztosítani a jó szakmai példáknak, üzleti sikereknek, erősíteni a cégek jó hírét, presztízsét példát állítva és ösztönözve a magasabb szakmai tudás elérésére, a jó gyakorlat alkalmazására. Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a pályázatokat egy, az Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat által felkért szakmai zsűri bírálta el, majd pedig a helyszínen személyesen is meggyőződtek a standok, illetve a standokon folyó kiállítói tevékenység színvonaláról. Ebben az évben a Magyar Marketing Szövetség az oklevélen és emlékplaketten túl további jutalomban részesítette a díjazottakat. Kedvezményes, a győzteseknek ingyenes részvételi lehetőség biztosításával, a marketingszakma legnagyobb hazai rendezvényére a jövő évi Marketing Summit-ra, továbbá bemutatkozási lehetőséggel a Magyar Marketing Szövetség újjá alakult honlapján. Élelmiszeripari kategóriában az OMÉK kiállítási Marketing díját a Takarékbank nyerte. A zsűri nagyra értékelte azt a koncepciót, amely alapján a Takarékbank összefogta üzleti partnereinek egy csoportját, és olyan megjelenést biztosított számukra, melyben egységesen, azonos design-al, a Takarékbank standján tudtak megjelenni. Agrár kategóriában az OMÉK-n idén először kiállító Marton Genetics nyert. Az „újonc” nagyon profi előkészítéssel, a standon megjelenő rendkívül kreatív megoldásokkal, igen színvonalas, jól szervezett standmunkájával érdemelte ki az elismerést. A zsűri Elismerő oklevéllel tüntette ki a Simon Gyümölcs Kft.- a színvonalas előkészítő munkájukért, az általuk alkalmazott innovatív standtevékenységükért. Dr. Totth Gedeon a díjak átadásakor kiemelte, hogy a díjazottak például szolgálhatnak a kiállításokon és annak előkésztése során végzett marketingtevékenységükkel.
    Read More
  • Igazi szakmai csúcstalálkozó volt az idei Marketing Summit, ahol közel 100 előadó közreműködésével és több mint 500 szakember részvételével mutattuk be a marketing gazdaságot motorizáló szerepeit a festői szépségű Haris Parkban. Támogatóink és együttműködő partnereink idén is megmutatták, hogy hisznek a marketing erejében és aktívan tesznek is azért, hogy a marketing egész gazdaságot átható szerepei egyre szélesebb rétegekhez jussanak el. Ezúton is köszönjük támogatásukat! Ők voltak az idei Marketing Summit Gold támogatói:    
    Read More
  • Igazi szakmai csúcstalálkozó volt az idei Marketing Summit, ahol közel 100 előadó közreműködésével és több mint 500 szakember részvételével mutattuk be a marketing gazdaságot motorizáló szerepeit a festői szépségű Haris Parkban. Támogatóink és együttműködő partnereink idén is megmutatták, hogy hisznek a marketing erejében és aktívan tesznek is azért, hogy a marketing egész gazdaságot átható szerepei egyre szélesebb rétegekhez jussanak el. Ezúton is köszönjük támogatásukat! Ők voltak az idei Marketing Summit Gold támogatói:
    Read More
  • A támogató és együttműködő partnerek páratlan összefogásának köszönhetően nagyszabású szakmai csúcstalálkozó volt az idei Marketing Summit, amelyet több mint 500 szakember részvételével szeptember 16-án rendeztünk meg a festői szépségű Haris Parkban. A pandémia alatt és azt követően is elvitathatatlan a marketing gazdaságmotorizációs szerepe; a marketing időszerűbb, mint valaha. A Marketing Summit exkluzív eseménye is szimbolizálta, hogy a marketing mennyire fontos szerepet tölt be mind makrogazdasági szinten, mind a vállalkozások elemi szintjén is – támogatóink és együttműködő partnereink idén is megmutatták, hogy hisznek a marketing erejében és aktívan tesznek is azért, hogy a marketing egész gazdaságot átható szerepei egyre szélesebb rétegekhez jussanak el. Ezúton is köszönjük támogatásukat! Találkozunk jövőre is!  
    Read More
további hírek betöltése összes betöltése

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.