Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Lemondási feltételek

A Felek jogai és kötelezettségei

 1. A Jelentkező jogai és kötelezettségei

   1. A Jelentkezőnek jogában áll a Workshopon részt venni, jegyzetelni és a kiadott anyagokat saját célra felhasználni. A Workshop anyagait a Jelentkező nem veheti és nem adhatja kölcsön, bérbe vagy haszonbérbe. A Jelentkező nem jogosult a jelen ÁSZF alapján őt megillető jogokat másra átruházni.
   2. A Workshopon részt vevő Jelentkező személyét lehetőség van a Workshopot megelőző napig e-mailen vagy postai úton módosítani akár a befizetés megérkezése után is.
   3. A Workshopon az MMSZ engedélye nélkül tilos bármilyen hang-, kép- vagy videofelvétel készítése. Ezen pont megszegése a Jelentkező Workshopon való részvételének felfüggesztését vonja maga után. Ilyen esetben az MMSZ a Workshop részvételi díját nem téríti vissza.
  1. Az MMSZ jogai és kötelezettségei
   1. A résztvevőnek a jelentkezést követő 2 hétig van lehetősége mindenféle fizetési kötelezettség nélkül lemondani a részvételét, amennyiben a regisztrációra a rendezvény időpontja előtt minimum egy hónappal előbb kerül sor. Az esemény időpontját megelőző második héttől már nem áll módunkban lemondást elfogadni. Befizetett részvételi díjat csak abban az esetben térít vissza az MMSZ, amennyiben a lemondásra szabályosan a fenti feltételek szerint került sor.
   2. Az MMSZ megtagadhatja a részvételt attól a Jelentkezőtől, akinek a részvételi díja a Workshopot megelőző napon még nem érkezett meg az MMSZ bankszámlájára.
   3. Az MMSZ-nek jogában áll a Workshopot törölni, amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimális létszámot vagy vis major esemény bekövetkezése esetén. Az MMSZ vállalja, hogy ilyen esetben a jelentkezőket a lehető leghamarabb értesíti a Workshop elmaradásáról és a Workshopra jelentkezők részvételi díját maradéktalanul visszautalja az értesítés napjától számított 8 napon belül.
   4. Bár az MMSZ minden tőle telhetőt megtesz, hogy a Workshop az előzetesen megadott program szerint kerüljön megrendezésre, de fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa a Workshop programját, amely értelmében – egyebek mellett – megváltoztathatja az egyes előadások témáját vagy előadóját, módosíthatja az előadások sorrendjét, törölhet egyes előadásokat.

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.